thegreeksenergy.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Advertisement
Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

• +3
    papaki@
    enfoz
    twerk
    7 απαντήσεις

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]  

Δημοσίευση: 1 Πρόβλημα με xampp-1.7.1 win7 32-bit - Σελίδα 2 Empty Πρόβλημα με xampp-1.7.1 win7 32-bit Παρ 28 Οκτ - 22:55

twerk

Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :

έχω ενα προβλημα με το xampp-1.7.1 σε windows 7 32-bit

το εχω κανει εγκατάσταση και εχω ανοίξει το apache και το mysql.[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
    Ανοίγω το mozilla γράφω [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] πατάω enter και λέει "πρόβλημα φόρτωσης σελίδας"

έχω βάλει το html αρχείο στο htdocs φάκελο .
    τί εχω κάνει λάθος ?
    σε όλα τα video στο youtube που εχω δει τους δουλεύει κανονικά .
    το antivirus είναι κλειστό .

Δημοσίευση: 26 Πρόβλημα με xampp-1.7.1 win7 32-bit - Σελίδα 2 Empty Απ: Πρόβλημα με xampp-1.7.1 win7 32-bit Σαβ 29 Οκτ - 1:26

enfoz

enfoz
    Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Παράξενο φίλε μου υπάρχει ήδη όλα είναι μέλι γάλα δοκίμασε στα Hosts εκεί που σου είπα να προσθέσεις στο τέλος κάτω απο την τελευταία γραμμή το εξής:

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] localhost

Όπως βλέπεις τα υπόλοιπα με τέτοιο κενό και δοκίμασε

Δημοσίευση: 27 Πρόβλημα με xampp-1.7.1 win7 32-bit - Σελίδα 2 Empty Απ: Πρόβλημα με xampp-1.7.1 win7 32-bit Σαβ 29 Οκτ - 1:27

enfoz

enfoz
    Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Πριν απο το
    # End of Entries made by A1C V1x0r's CS5 Activator

Δημοσίευση: 28 Πρόβλημα με xampp-1.7.1 win7 32-bit - Σελίδα 2 Empty Απ: Πρόβλημα με xampp-1.7.1 win7 32-bit Σαβ 29 Οκτ - 1:27

giannis173

giannis173
    Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Μάλιστα,δημιούργησε έναν υποφάκελο με όνομα πχ test,μεσα στον φάκελο htdocs και βάλε το html μέσα.

Για να δεις το html σου δώσε στον browser [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] (όπου test το όνομα που έδωσες στον υποφάκελο).Γράφοντας τώρα στον browser [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] ή [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] πρέπει να σε βάζει στο admin panel λογικά...

Μην πειράξεις το αρχείο host για εμένα,όχι τουλάχιστον αν δεν κάνεις αντίγραφο πρώτα Wink

Δημοσίευση: 29 Πρόβλημα με xampp-1.7.1 win7 32-bit - Σελίδα 2 Empty Απ: Πρόβλημα με xampp-1.7.1 win7 32-bit Σαβ 29 Οκτ - 1:30

enfoz

enfoz
    Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Κάπου είδα τώρα οτι αν έχεις skype και είναι ανοιχτό πας στις ρυθμίσεις του skype μετά στις συνδέσεις και κάνεις uncheck το κουτάκι που λέει για port 80 και κάτι άλλο απο δίπλα

Δημοσίευση: 30 Πρόβλημα με xampp-1.7.1 win7 32-bit - Σελίδα 2 Empty Απ: Πρόβλημα με xampp-1.7.1 win7 32-bit Σαβ 29 Οκτ - 1:33

twerk

Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    giannis173 έγραψε:Μάλιστα,δημιούργησε έναν υποφάκελο με όνομα πχ test,μεσα στον φάκελο htdocs και βάλε το html μέσα.

Για να δεις το html σου δώσε στον browser [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] (όπου test το όνομα που έδωσες στον υποφάκελο).Γράφοντας τώρα στον browser [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] ή [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] πρέπει να σε βάζει στο admin panel λογικά...

Μην πειράξεις το αρχείο host για εμένα,όχι τουλάχιστον αν δεν κάνεις αντίγραφο πρώτα Wink

ανοίγει με το φακελο test αλλα δεν ανοίγει με το localhost

Δημοσίευση: 31 Πρόβλημα με xampp-1.7.1 win7 32-bit - Σελίδα 2 Empty Απ: Πρόβλημα με xampp-1.7.1 win7 32-bit Σαβ 29 Οκτ - 1:36

giannis173

giannis173
    Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Δηλαδή από ό,τι κατάλαβα μπορείς να δεις την σελίδα σου,αλλά δεν μπορείς να δεις την διαχείριση του xampp?

Δημοσίευση: 32 Πρόβλημα με xampp-1.7.1 win7 32-bit - Σελίδα 2 Empty Απ: Πρόβλημα με xampp-1.7.1 win7 32-bit Σαβ 29 Οκτ - 1:38

twerk

Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    μπήκα μπήκα !!!!

ανοιξα το [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] μου έβγαλε αυτο [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
    πατησα το xampp και μπήκε στις ρυθμίσεις

αν εχω αλλη απορία θα ξαναγραψω
    ευχαριστώ

Δημοσίευση: 33 Πρόβλημα με xampp-1.7.1 win7 32-bit - Σελίδα 2 Empty Απ: Πρόβλημα με xampp-1.7.1 win7 32-bit Σαβ 29 Οκτ - 1:39

twerk

Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    enfoz έγραψε:Κάπου είδα τώρα οτι αν έχεις skype και είναι ανοιχτό πας στις ρυθμίσεις του skype μετά στις συνδέσεις και κάνεις uncheck το κουτάκι που λέει για port 80 και κάτι άλλο απο δίπλα

εχω να ανοιξω skype πολυ καιρο

Δημοσίευση: 34 Πρόβλημα με xampp-1.7.1 win7 32-bit - Σελίδα 2 Empty Απ: Πρόβλημα με xampp-1.7.1 win7 32-bit Σαβ 29 Οκτ - 1:40

enfoz

enfoz
    Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    pana13giotis έγραψε:
    enfoz έγραψε:Κάπου είδα τώρα οτι αν έχεις skype και είναι ανοιχτό πας στις ρυθμίσεις του skype μετά στις συνδέσεις και κάνεις uncheck το κουτάκι που λέει για port 80 και κάτι άλλο απο δίπλα

εχω να ανοιξω skype πολυ καιρο

Αχά αρα είσαι οκ Smile

Δημοσίευση: 35 Πρόβλημα με xampp-1.7.1 win7 32-bit - Σελίδα 2 Empty Απ: Πρόβλημα με xampp-1.7.1 win7 32-bit Σαβ 29 Οκτ - 1:45

giannis173

giannis173
    Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    :D Αν δώσεις στον browser [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] σε βάζει απευθείας στο panel..Από ό,τι βλέπω χρησιμοποιείς αρκετά παλιά έκδοση του xampp πάντως...Εγώ δουλεύω με την έκδοση 1.7.4 και νομίζω ό,τι πρέπει να έχει βγεί και νεότερη έκδοση ακόμα...

Δημοσίευση: 36 Πρόβλημα με xampp-1.7.1 win7 32-bit - Σελίδα 2 Empty Απ: Πρόβλημα με xampp-1.7.1 win7 32-bit Σαβ 29 Οκτ - 1:50

twerk

Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    giannis173 έγραψε::D Αν δώσεις στον browser [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] σε βάζει απευθείας στο panel..Από ό,τι βλέπω χρησιμοποιείς αρκετά παλιά έκδοση του xampp πάντως...Εγώ δουλεύω με την έκδοση 1.7.4 και νομίζω ό,τι πρέπει να έχει βγεί και νεότερη έκδοση ακόμα...

νομιζω η αυτη η εκδοση που εχω κατεβασει περνει joomla .... δεν ειαμι σιγουρος

Δημοσίευση: 37 Πρόβλημα με xampp-1.7.1 win7 32-bit - Σελίδα 2 Empty Απ: Πρόβλημα με xampp-1.7.1 win7 32-bit Σαβ 29 Οκτ - 1:56

giannis173

giannis173
    Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    To joomla για να εγκατασταθεί θέλει εκδόσεις των php και mysql νεότερες από κάποιο αριθμό,δεν θυμάμαι ακριβώς έκδοση..Επομένως,όσο νεότερο είναι το xampp τόσο νεώτερες εκδόσεις των php-mysql θα έχει Wink

Πχ,εγώ με το xampp 1.7.4 έχω εγκατεστημένα joomla - wordpress - drupal - mybb στις τελευταίες εκδόσεις τους χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Δημοσίευση: 38 Πρόβλημα με xampp-1.7.1 win7 32-bit - Σελίδα 2 Empty Απ: Πρόβλημα με xampp-1.7.1 win7 32-bit Σαβ 29 Οκτ - 12:12

twerk

Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    giannis173 έγραψε:To joomla για να εγκατασταθεί θέλει εκδόσεις των php και mysql νεότερες από κάποιο αριθμό,δεν θυμάμαι ακριβώς έκδοση..Επομένως,όσο νεότερο είναι το xampp τόσο νεώτερες εκδόσεις των php-mysql θα έχει Wink

Πχ,εγώ με το xampp 1.7.4 έχω εγκατεστημένα joomla - wordpress - drupal - mybb στις τελευταίες εκδόσεις τους χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

ααα δεν το ήξερα απλά είδα ένα video και έλεγε οτι αυτή η εκδοση περνει joomla .

ξερεις πώς θα το ρυθμήσω ? για να δεις πώς γίνετε η ρύθμηση πρέπει να πληρώσεις για να δεις τι video του .

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Δημοσίευση: 39 Πρόβλημα με xampp-1.7.1 win7 32-bit - Σελίδα 2 Empty Απ: Πρόβλημα με xampp-1.7.1 win7 32-bit Σαβ 29 Οκτ - 12:18

papaki@

papaki@
    Banned

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    ΦΙΛΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΕΝΑ ΣΙΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ FREE HOSTING ΜΕ FTP? ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ.....ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΤΕΣΠΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΡΙΑ ΔΕΣ ΑΥΤΟ:
    youtube.com/watch?v=KWRB-maTVyM
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΥΨΑ Smile

Δημοσίευση: 40 Πρόβλημα με xampp-1.7.1 win7 32-bit - Σελίδα 2 Empty Απ: Πρόβλημα με xampp-1.7.1 win7 32-bit Σαβ 29 Οκτ - 13:11

giannis173

giannis173
    Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Παναγιώτη είναι πολύ απλό.Εκεί που λέει "Δημιουργία νέας βάσης" βάζεις το όνομα της βάσης σου και πατάς "Δημιουργία".Έπειτα μέσα στο φάκελο htdocs φτιάχνεις έναν νέο υποφάκελο,του δίνεις ένα όνομα και μέσα βάζεις τα περιεχόμενα του CMS σου (πχ του joomla).Αν δώσεις στον browser σου τώρα την ip+το όνομα του φακέλου,αρχίζει κανονικά η εγκατάσταση.

Η εγκατάσταση είναι απλή υπόθεση 5-10 λεπτών,πρέπει απλά να συμπληρώσεις κάποια στοιχεία όπως:

To όνομα της βάσης δεδομένων,κωδικό,και μερικά άλλα απλά πράγματα.

Ασχολήσου λίγο ρίχνοντας μια ματιά εδώ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] και θα σου φύγουν πολλές απορίες.Οτιδήποτε άλλο θέλεις,εδώ είμαστε Wink

Δημοσίευση: 41 Πρόβλημα με xampp-1.7.1 win7 32-bit - Σελίδα 2 Empty Απ: Πρόβλημα με xampp-1.7.1 win7 32-bit Σαβ 29 Οκτ - 16:52

twerk

Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    ωραία έβαλα το joomla και στο 4 βήμα μου λεει αυτο [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
    τι θα βάλω στα κενα ?
    δεν εχω φτιάξει πουθενα λογαριασμό για mysql

Δημοσίευση: 42 Πρόβλημα με xampp-1.7.1 win7 32-bit - Σελίδα 2 Empty Απ: Πρόβλημα με xampp-1.7.1 win7 32-bit Σαβ 29 Οκτ - 17:35

twerk

Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    έφτιαξα λογαριασμο στο mysql εβαλα τα στοιχεία και μου λέει αυτό οταν πάτησα επόμενο

Δημοσίευση: 43 Πρόβλημα με xampp-1.7.1 win7 32-bit - Σελίδα 2 Empty Απ: Πρόβλημα με xampp-1.7.1 win7 32-bit Σαβ 29 Οκτ - 17:41

Θάλεια

Θάλεια
    Administrator

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Παναγιωτη θα περιμενεις να μπει καποιος απο τα παιδια που σε βοηθησαν για να παρεις καποια απαντηση πανω στο θεμα σου.

https://www.thegreeksenergy.com/forum

Δημοσίευση: 44 Πρόβλημα με xampp-1.7.1 win7 32-bit - Σελίδα 2 Empty Απ: Πρόβλημα με xampp-1.7.1 win7 32-bit Κυρ 30 Οκτ - 14:09

giannis173

giannis173
    Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Παναγιώτη μπες στην σελίδα διαχείρισης του xampp και κάνε κλικ αριστερά στο phpmyadmin.Μόλις μπεις στο phpmyadmin,κάνε κλικ από πάνω στο "Δικαιώματα".Στην σελίδα που θα σου ανοίξει,κάτω από τον πίνακα με τους χρήστες της βάσης κάνε κλικ στο "προσθήκη νέου χρήστη".

Στην νέα σελίδα συμπληρώνεις τα στοιχεία που σου ζητάει και στο πεδίο "Βάση δεδομένων για χρήστη" επιλέγεις "Δημιουργία βάσης δεδομένων με το ίδιο όνομα και με πλήρη δικαιώματα χρήσης".'Επειτα δίνεις πλήρη δικαιώματα στον χρήστη σου,δηλαδή βάζεις "τικ" σε όλα τα κουτάκια στους πίνακες "Δεδομένα" - "Δομή" και "Διαχείριση" (Αρκεί να κάνεις κλικ εκεί που λέει "επιλογή όλων) και πατάς "Eκτέλεση".Δες την εικόνα από κάτω Wink

Τώρα επισκέψου το link του joomla από τον browser σου και εκεί που σου ζητάει τα στοιχεία βάλε τα εξής:

1. Στο "είδος βάσης δεδομένων" κάνε κλικ στο βελάκι και αν υπάρχει επέλεξε mysql.Αν δεν υπάρχει επέλεξε κάποιον άλλο τύπο.
    2. Στο ονομα διακομιστή βάλε στην αρχή localhost.Αν σου πετάξει σφάλμα κατά την εγκατάσταση,άλλαξε το και βάλε την εσωτερική ip σου,δηλαδή [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
    3. Στο όνομα χρήστη βάζεις το όνομα που έδωσες στο χρήστη που δημιούργησες.Εγω πχ στην φωτογραφία,έχω βάλει joomla.
    4. Κωδικό βάζεις τον κωδικό που εισήγαγες κατα την δημιουργία του νέου χρήστη.
    5. Και τέλος,όνομα βάσης δεδομένων βάζεις πάλι το όνομα του χρήστη που έφτιαξες(joomla στο παράδειγμα αυτό).Αυτό γίνεται διότι επιλέξαμε κατά την δημιουργία του χρήστη,να δημιουργηθεί μια βάση δεδομένων με όνομα ίδιο με του χρήστη,καθώς και με πλήρη δικαιώματα.

Πφφφ...Μου έσπασαν τα νεύρα με αυτά τα size,αυτά παθαίνεις όταν γράφεις στο wordpad και τα κάνεις επικόλληση... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Δημοσίευση: 45 Πρόβλημα με xampp-1.7.1 win7 32-bit - Σελίδα 2 Empty Απ: Πρόβλημα με xampp-1.7.1 win7 32-bit Κυρ 18 Δεκ - 3:35

sylvester73-alekoshacker

sylvester73-alekoshacker
    Banned

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Thegreeksenergy

Forum:
    Δεν

είχαμε καμιά νέα απάντηση απο τον συγγραφέα και γι'αυτό το θέμα
    κλειδώνει.Ευχαριστούμε!Wink

Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα

Μοιραστείτε αυτό το θέμα

Url
    BBcode
    HTML

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή. Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης