thegreeksenergy.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Advertisement
Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

• Logo για το blog μου

5 απαντήσεις

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]  

Δημοσίευση: 1 Logo για το blog μου - Σελίδα 2 Empty Logo για το blog μου Παρ 2 Δεκ - 16:25

antis151able

antis151able
    Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :

Σας παρακαλω θελω ενα Logo για το blog μου ps3-jailbroken...να λεει ευχαριστω!

Δημοσίευση: 26 Logo για το blog μου - Σελίδα 2 Empty Απ: Logo για το blog μου Παρ 2 Δεκ - 19:20

twerk

Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    ε για αυτό Razz

αν δοκιμάσεις με photoshop βγαίνουν ωραίες

Δημοσίευση: 27 Logo για το blog μου - Σελίδα 2 Empty Απ: Logo για το blog μου Παρ 2 Δεκ - 19:35

sylvester73-alekoshacker

sylvester73-alekoshacker
    Banned

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    θα προσπαθήσω να μάθω άλλα λίγο δύσκολο :D :D γιατί από σήμερα ξεκίνησα να διαβάζω προγραμματισμό με την Visual Basic και θα αφιερωθώ εκει πέρα :D :D

Δημοσίευση: 28 Logo για το blog μου - Σελίδα 2 Empty Απ: Logo για το blog μου Παρ 2 Δεκ - 20:32

Paulos

Paulos
    WebMaster

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Μπραβο Παναγιωτη μια χαρα το εκανες!

Δημοσίευση: 29 Logo για το blog μου - Σελίδα 2 Empty Απ: Logo για το blog μου Παρ 2 Δεκ - 20:43

twerk

Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    δεν είναι όμως στις διαστάσεις που ζήτησε

Δημοσίευση: 30 Logo για το blog μου - Σελίδα 2 Empty Απ: Logo για το blog μου Παρ 2 Δεκ - 20:46

Paulos

Paulos
    WebMaster

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Δεν γνωριζει και τις διαστασεις που εδινε ηταν για μπανερ και οχι για logo αρα και παλι μπραβο! :D

Δημοσίευση: 31 Logo για το blog μου - Σελίδα 2 Empty Απ: Logo για το blog μου Παρ 2 Δεκ - 21:31

twerk

Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Paulos έγραψε:Δεν γνωριζει και τις διαστασεις που εδινε ηταν για μπανερ και οχι για logo αρα και παλι μπραβο! :D

ευχαριστώ

Δημοσίευση: 32 Logo για το blog μου - Σελίδα 2 Empty Απ: Logo για το blog μου Παρ 2 Δεκ - 23:33

antis151able

antis151able
    Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    συγνωμη παιδια για την απουσια μου...ολα ηταν πανεμορφα...σας ευχαριστω ολους!:p

Δημοσίευση: 33 Logo για το blog μου - Σελίδα 2 Empty Απ: Logo για το blog μου Παρ 2 Δεκ - 23:35

Paulos

Paulos
    WebMaster

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Wink

Δημοσίευση: 34 Logo για το blog μου - Σελίδα 2 Empty Απ: Logo για το blog μου Σαβ 3 Δεκ - 1:00

sylvester73-alekoshacker

sylvester73-alekoshacker
    Banned

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    :D

Δημοσίευση: 35 Logo για το blog μου - Σελίδα 2 Empty Απ: Logo για το blog μου Σαβ 3 Δεκ - 13:21

Θάλεια

Θάλεια
    Administrator

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    εισαι οκ θελεις κατι αλλο να το κλειδωσω?

https://www.thegreeksenergy.com/forum

Δημοσίευση: 36 Logo για το blog μου - Σελίδα 2 Empty Απ: Logo για το blog μου Σαβ 3 Δεκ - 15:49

antis151able

antis151able
    Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    κλειδωστω...Razz
    ευχαριστω σε ολους

Δημοσίευση: 37 Logo για το blog μου - Σελίδα 2 Empty Απ: Logo για το blog μου Σαβ 3 Δεκ - 16:08

Paulos

Paulos
    WebMaster

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Ok φιλε μου!

Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα

Μοιραστείτε αυτό το θέμα

Url
    BBcode
    HTML

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή. Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης