thegreeksenergy.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Advertisement
Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

• 4 απαντήσεις

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]  

Δημοσίευση: 1 Πληροφοριες για ram υπολογιστή - Σελίδα 2 Empty Πληροφοριες για ram υπολογιστή Πεμ 8 Δεκ - 17:30

constantinos

constantinos
    Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :

καλησπερα σας θα ηθελα να ρωτησω αν μπορειτε να μου βρειτε τη τυπος ραμ μπαινει στο pc μου ειναι το καινουργιο pc της hp elite 8000 θα ηθελα να μαθω αν μπορω να αγορασω αυτην την μνημη και αν θα ειναι οκ στο pc μου ευχαριστω [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] δεν θελω να το ανοιξω και να βγαλω την ραμ για να δω την μια που ειδη εχει.

Δημοσίευση: 26 Πληροφοριες για ram υπολογιστή - Σελίδα 2 Empty Απ: Πληροφοριες για ram υπολογιστή Πεμ 8 Δεκ - 19:14

Paulos

Paulos
    WebMaster

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    τελεια σου δινω ποιες να βαλεις σε μισο λεπτο...

Δημοσίευση: 27 Πληροφοριες για ram υπολογιστή - Σελίδα 2 Empty Απ: Πληροφοριες για ram υπολογιστή Πεμ 8 Δεκ - 19:16

constantinos

constantinos
    Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    oκ :D

Δημοσίευση: 28 Πληροφοριες για ram υπολογιστή - Σελίδα 2 Empty Απ: Πληροφοριες για ram υπολογιστή Πεμ 8 Δεκ - 19:19

Paulos

Paulos
    WebMaster

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Με κλειστα τα ματια και οικονομικες!Δες μια απο τις 2...

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Paulos στις Πεμ 8 Δεκ - 19:46, 1 φορά

Δημοσίευση: 29 Πληροφοριες για ram υπολογιστή - Σελίδα 2 Empty Απ: Πληροφοριες για ram υπολογιστή Πεμ 8 Δεκ - 19:28

constantinos

constantinos
    Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] :D θα παρω αυτην εδω...θα ταιριαζει συγουρα φιλε μου
    ??

Δημοσίευση: 30 Πληροφοριες για ram υπολογιστή - Σελίδα 2 Empty Απ: Πληροφοριες για ram υπολογιστή Πεμ 8 Δεκ - 19:31

Θάλεια

Θάλεια
    Administrator

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    αν δεν ταιργιαζει λογικα θα μπορεσεις να το επισκεψεις.

αλλα σου μιλαει ο ειδικος ο Παυλος. Wink

https://www.thegreeksenergy.com/forum

Δημοσίευση: 31 Πληροφοριες για ram υπολογιστή - Σελίδα 2 Empty Απ: Πληροφοριες για ram υπολογιστή Πεμ 8 Δεκ - 19:33

constantinos

constantinos
    Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    με τα της γιορτες θα την παραγγειλω ευχαριστω παυλο :D

Δημοσίευση: 32 Πληροφοριες για ram υπολογιστή - Σελίδα 2 Empty Απ: Πληροφοριες για ram υπολογιστή Πεμ 8 Δεκ - 19:35

Θάλεια

Θάλεια
    Administrator

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Κωνσταντινε αν εισαι οκ μου λες να κλειδωθει [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Δημοσίευση: 33 Πληροφοριες για ram υπολογιστή - Σελίδα 2 Empty Απ: Πληροφοριες για ram υπολογιστή Πεμ 8 Δεκ - 19:37

constantinos

constantinos
    Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    ναι ειμαι οκ :D

Δημοσίευση: 34 Πληροφοριες για ram υπολογιστή - Σελίδα 2 Empty Απ: Πληροφοριες για ram υπολογιστή Πεμ 8 Δεκ - 19:40

Θάλεια

Θάλεια
    Administrator

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Thegreeksenergy Forum:Το θέμα λύθηκε και κλειδώνει για ότιδήποτε άλλο θέλεις να ρωτήσεις άνοιξε νέο θέμα.Ευχαριστούμε!Wink

Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα

Μοιραστείτε αυτό το θέμα

Url
    BBcode
    HTML

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή. Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης