thegreeksenergy.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Advertisement
Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

• Online TV Channel.

+2
    Paulos
    Akis1988
    6 απαντήσεις

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]  

Δημοσίευση: 1 Online TV Channel. - Σελίδα 2 Empty Online TV Channel. Σαβ 31 Δεκ - 21:44

Akis1988

Akis1988
    Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :

Καλησπερα και χρονια πολλα!!
    Θα ηθελα μι αμικρη βοηθεια. Εχω ενα Gaming Site κα θα ηθελα να αρχισω online για το Gaming. Με τον φιλο μου εχουμε σκευτει να κανουμε κατι σαν online καναλι που θα παιζει 24 ωρες με ταινιες, μουσικη σειρες αλλα και δικες μας εκπομπες. Εχω βρει το ustream αλλα δεν διαβαζει τους υποτιτλους απο τις ταινιες. Μηπως ξερει κανεις ποιο ειναι το σωστο format ωστε να διαβαζει subs ή καποιο αλλα προγραμμα?

Δημοσίευση: 26 Online TV Channel. - Σελίδα 2 Empty Απ: Online TV Channel. Τετ 18 Ιαν - 16:05

sylvester73-alekoshacker

sylvester73-alekoshacker
    Banned

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Online TV Channel. - Σελίδα 2 1_00210Thegreeksenergy

Forum:
    Δεν

είχαμε καμιά νέα απάντηση απο τον συγγραφέα και γι'αυτό το θέμα
    κλειδώνει.Ευχαριστούμε!Wink

Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα

Μοιραστείτε αυτό το θέμα

Url
    BBcode
    HTML

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή. Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης