thegreeksenergy.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Advertisement
Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

• Πρωτείνεται Laptop.

5 απαντήσεις

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]  

Δημοσίευση: 1 Πρωτείνεται Laptop. - Σελίδα 2 Empty Πρωτείνεται Laptop. Κυρ 1 Ιαν - 2:56

DISTRACTION

DISTRACTION
    Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :

Λοιπόν...θέλω να αγοράσω μέσω Interne ένα Laptop εως 250ευρό.Απλά δώστε μου το link του καλύτερου Laptop με αυτό το ποσό.

Δημοσίευση: 26 Πρωτείνεται Laptop. - Σελίδα 2 Empty Απ: Πρωτείνεται Laptop. Τρι 3 Ιαν - 21:36

DISTRACTION

DISTRACTION
    Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Ναι τοσο,με αντικαταβολη και αν γινεται να παιζει games

Δημοσίευση: 27 Πρωτείνεται Laptop. - Σελίδα 2 Empty Απ: Πρωτείνεται Laptop. Τρι 3 Ιαν - 21:38

Θάλεια

Θάλεια
    Administrator

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    θελεις απο καποιο συγκεκριμενο καταστημα η απο το e-shop?
    μπορεις αν θελεις να παρεις ενα τηλεφωνο το καταστημα και να ρωτησεις.

https://www.thegreeksenergy.com/forum

Δημοσίευση: 28 Πρωτείνεται Laptop. - Σελίδα 2 Empty Απ: Πρωτείνεται Laptop. Τρι 3 Ιαν - 21:41

Paulos

Paulos
    WebMaster

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    με 250 ευρο δεν μπορεις φιλε μου να παρεις τουλαχιστον απο ελλαδα laptop μονο μεταχειρισμενο τουλαχιστον 350+++ πρεπει να δωσεις...

Δημοσίευση: 29 Πρωτείνεται Laptop. - Σελίδα 2 Empty Απ: Πρωτείνεται Laptop. Τρι 3 Ιαν - 21:42

Θάλεια

Θάλεια
    Administrator

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    μια καλη σελιδα που στελνει σε ολη την Ελλαδα ειναι αυτη εδω
    [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
    δες την εχει πολλα μεσα διαλεξε παρε τηλεφωνο και ρωτησε να σου πουν.

Δημοσίευση: 30 Πρωτείνεται Laptop. - Σελίδα 2 Empty Απ: Πρωτείνεται Laptop. Τρι 3 Ιαν - 21:44

Paulos

Paulos
    WebMaster

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    alekoshacker έγραψε:βρήκα αυτό εδώ με 259
    Σπόιλερ:

Αυτο Αλεκο δεν ειναι λαπτοπ επισης σε αυτα τα λεφτα που θελεις μονο σε κατι τετοιο μπορεις να παρεις που σου λεει ο Αλεκος...

Δημοσίευση: 31 Πρωτείνεται Laptop. - Σελίδα 2 Empty Απ: Πρωτείνεται Laptop. Τρι 3 Ιαν - 21:45

Θάλεια

Θάλεια
    Administrator

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    δεν ειναι laptop?και εγω για laptop το περασα?Τι ειναι?

Δημοσίευση: 32 Πρωτείνεται Laptop. - Σελίδα 2 Empty Απ: Πρωτείνεται Laptop. Τρι 3 Ιαν - 21:46

Paulos

Paulos
    WebMaster

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    stroymfita έγραψε:δες και εδω
    Σπόιλερ:

Αυτοι δεν παιζουν ουτε το Mario.... :D

Δημοσίευση: 33 Πρωτείνεται Laptop. - Σελίδα 2 Empty Απ: Πρωτείνεται Laptop. Τρι 3 Ιαν - 21:46

Paulos

Paulos
    WebMaster

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    stroymfita έγραψε:δεν ειναι laptop?και εγω για laptop το περασα?Τι ειναι?

notebook δες στο πλαι δεν εχει καν cd...

Δημοσίευση: 34 Πρωτείνεται Laptop. - Σελίδα 2 Empty Απ: Πρωτείνεται Laptop. Τρι 3 Ιαν - 21:47

Θάλεια

Θάλεια
    Administrator

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    και εγω ελεγα γιατι ειναι τοσο φθηνοι.

Δημοσίευση: 35 Πρωτείνεται Laptop. - Σελίδα 2 Empty Απ: Πρωτείνεται Laptop. Τρι 3 Ιαν - 21:52

Paulos

Paulos
    WebMaster

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Οπως σου ειπα παραπάνω φιλε [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] 350++ ευρο και επειδη ξαναλεω προτιμω να παιρνεις ενα και καλο και θα το εχεις για πολλα χρονια απο θεμα επεξεργαστη κτλ ειναι αυτο [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] αλλα επειδη ξεπερναει παρα πολυ την τιμη και εχουμε κριση σου προτινω αν θες να φτιαξουμε ακομα καλυτερο αλλα σταθερο τι λες?

Δημοσίευση: 36 Πρωτείνεται Laptop. - Σελίδα 2 Empty Απ: Πρωτείνεται Laptop. Τρι 3 Ιαν - 22:07

Paulos

Paulos
    WebMaster

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Αλλιος σε κατι οικονομικο ειναι αυτος [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] και νομιζω δεν υπαρχει καλυτερη τιμη σε κατι τετοιο επειδη εφαγα τον κοσμο.Αλλα δεν ειμαι ευχαριστημενος με τα ιδια λεφτα περιπου και κατι παραπανω φτιαχουμε σταθερο με i5 η i7 επεξεργαστη...περιμενω απαντηση σου..

Δημοσίευση: 37 Πρωτείνεται Laptop. - Σελίδα 2 Empty Απ: Πρωτείνεται Laptop. Τρι 3 Ιαν - 23:09

DISTRACTION

DISTRACTION
    Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    ΛΟΙΠΟΝ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΖΩ GAMES,ΠΡΟΤΙΜΩ CONSOLES.ΑΠΛΑ ΡΩΤΗΣΑ.ΠΡΟΤΙΜΑΩ ΕΝΑ LAPTOP ΚΑΛΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑΙΝΙΕΣ,ΜΕΓΑΛΗ ΟΘΟΝΗ,ΓΙΑ INTERNET ΟΧΙ ΓΙΑ GAMING.ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ?

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ SITE ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ stroumfita,ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛ. ΑΥΡΙΟ.

Δημοσίευση: 38 Πρωτείνεται Laptop. - Σελίδα 2 Empty Απ: Πρωτείνεται Laptop. Τρι 3 Ιαν - 23:10

DISTRACTION

DISTRACTION
    Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    *ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ*

Δημοσίευση: 39 Πρωτείνεται Laptop. - Σελίδα 2 Empty Απ: Πρωτείνεται Laptop. Τρι 3 Ιαν - 23:10

Paulos

Paulos
    WebMaster

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Τοτε με αυτο εισαι μια χαρα ο ποιος οικονομικος γιατι εφαγα τον κοσμο!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

Δημοσίευση: 40 Πρωτείνεται Laptop. - Σελίδα 2 Empty Απ: Πρωτείνεται Laptop. Τρι 3 Ιαν - 23:11

Θάλεια

Θάλεια
    Administrator

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    παρε να ρωτησεις εχει πολυ καλες τιμες.Τωρα οπως ειπε ο Παυλος μπορει να σου φτιαξει εναν οικονομικο υπολογιστη κανονικα.Αλλιως με τα χρηματα που διαθετεις μονο netbook μπορεις να παρεις.

Δημοσίευση: 41 Πρωτείνεται Laptop. - Σελίδα 2 Empty Απ: Πρωτείνεται Laptop. Τρι 3 Ιαν - 23:11

Paulos

Paulos
    WebMaster

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Μεσω τραπεζας η με μετρητα ειναι στο eshop με δοσεις εκτος τραπεζας κανει ο Κωτσοβολος

Δημοσίευση: 42 Πρωτείνεται Laptop. - Σελίδα 2 Empty Απ: Πρωτείνεται Laptop. Τρι 3 Ιαν - 23:14

nike1600

nike1600
    Banned

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Σπόιλερ:

ποποπο στρουμφιτα τι μου θυμησες ενα αποαυτα πρεπει να ηταν το λαπτοπ που ειχα οταν ημουν 6!(χωρις παρεξηγηση) Razz

Λοιπον φιλε μου ακου αν θελεις υπολογιστη με αυτα τα λεφτα 2 πραγματα σου συνιστω!

1) παρε ενα netbook δεν λεω οτι θα παιζει τελεια ολα τα παιχνιδια αλλα τουλαχιστον θα εχεις μερικες επιλογες σε σχεση με τα αλλα.

2)κανε αναβαθμηση το pc σου οικονομικη λυση με μια καρτα γραφικων και λιγη μνηνη εισαι οκ!

Δημοσίευση: 43 Πρωτείνεται Laptop. - Σελίδα 2 Empty Απ: Πρωτείνεται Laptop. Τρι 3 Ιαν - 23:14

Θάλεια

Θάλεια
    Administrator

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    μιλησε και με τη σελιδα που σου εδωσα ειναι και "φιλικη" του φορουμ εχει αρκετες καλες τιμες κανε μια δοκιμη.

Σπόιλερ:

Δημοσίευση: 44 Πρωτείνεται Laptop. - Σελίδα 2 Empty Απ: Πρωτείνεται Laptop. Τρι 3 Ιαν - 23:16

Paulos

Paulos
    WebMaster

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    nike1600 έγραψε:
    Σπόιλερ:

ποποπο στρουμφιτα τι μου θυμησες ενα αποαυτα πρεπει να ηταν το λαπτοπ που ειχα οταν ημουν 6!(χωρις παρεξηγηση) Razz

Λοιπον φιλε μου ακου αν θελεις υπολογιστη με αυτα τα λεφτα 2 πραγματα σου συνιστω!

1) παρε ενα netbook δεν λεω οτι θα παιζει τελεια ολα τα παιχνιδια αλλα τουλαχιστον θα εχεις μερικες επιλογες σε σχεση με τα αλλα.

2)κανε αναβαθμηση το pc σου οικονομικη λυση με μια καρτα γραφικων και λιγη μνηνη εισαι οκ!

Νike η οθονη θελει να ειναι 15 οχι 5 :D.Επισης του προτεινα και εγω για σταθερο αλλα λαπτοπ θελει..

Δημοσίευση: 45 Πρωτείνεται Laptop. - Σελίδα 2 Empty Απ: Πρωτείνεται Laptop. Τρι 3 Ιαν - 23:18

Paulos

Paulos
    WebMaster

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    stroymfita έγραψε:μιλησε και με τη σελιδα που σου εδωσα ειναι και "φιλικη" του φορουμ εχει αρκετες καλες τιμες κανε μια δοκιμη.

Σπόιλερ:

Θα γινω κακος αλλα δεν εχει ποικιλια και στην τιμη που ψαχνει ισως ομως οπως λες αν παρει τηλ να τα βρουν... Wink

Δημοσίευση: 46 Πρωτείνεται Laptop. - Σελίδα 2 Empty Απ: Πρωτείνεται Laptop. Τρι 3 Ιαν - 23:19

nike1600

nike1600
    Banned

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    εγω παντως πρωτινω netbookγιατι ειναι πιο ευχρηστα μεταφερονται πιο ευκολα και θα εχεις μερικες επιλογες για games τωρα οσο για την οθονη παυλο εχεις δικιο αλλα πιστευω δεν θα ειναι τοσο μεγαλο προβλημα!

Δημοσίευση: 47 Πρωτείνεται Laptop. - Σελίδα 2 Empty Απ: Πρωτείνεται Laptop. Τρι 3 Ιαν - 23:25

Θάλεια

Θάλεια
    Administrator

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Paulos έγραψε:
    stroymfita έγραψε:μιλησε και με τη σελιδα που σου εδωσα ειναι και "φιλικη" του φορουμ εχει αρκετες καλες τιμες κανε μια δοκιμη.

Σπόιλερ:

Θα γινω κακος αλλα δεν εχει ποικιλια και στην τιμη που ψαχνει ισως ομως οπως λες αν παρει τηλ να τα βρουν... Wink

επειδη την ξερω προσωπικα δεν μπαινουν ολα τα προιοντα μεσα στη σελιδα οταν (δουλευει ενας βαζει τα γνωστα και με το καιρο την ενημερωνει :D :Dπανω απο 60.000 προιόντα )Μια δοκιμη να κανει να ρωτησει.

για καθαρισμο υπολογιστη περνουν 10Ε οχι 50 που μου ζητησαν εμενα σε καταστημα πολυ γνωστο [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Δημοσίευση: 48 Πρωτείνεται Laptop. - Σελίδα 2 Empty Απ: Πρωτείνεται Laptop. Τετ 4 Ιαν - 14:07

Θάλεια

Θάλεια
    Administrator

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    μιλησα με το μαγαζι και μου ειπε οτι εχουν υπολογιστη και με 200Ε αν θελεις μιλησε μαζι τους αν σε ενδιαφερει ακομα.
    Κώδικας:
    http://www.computerbeast.gr/index.php

Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα

Μοιραστείτε αυτό το θέμα

Url
    BBcode
    HTML

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή. Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης