thegreeksenergy.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Advertisement
Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

• 5 απαντήσεις

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]  

Δημοσίευση: 1 Πως βαζω να εχω πολλα skin στο φορουμ. - Σελίδα 2 Empty Πως βαζω να εχω πολλα skin στο φορουμ. Παρ 20 Ιαν - 15:47

nike1600

nike1600
    Banned

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :

Λοιπον για σημερα εχω 2 αποριες χιχιχιχ
    1)πως βαζω την επιλογη σκιν οπως εδω?
    2)πως αντικαθιστω αυτο που λεει τελευταια δημοσιευση να λεει τον τιτλο του μηνυματος και οχι την ημερομηνια?

Δημοσίευση: 26 Πως βαζω να εχω πολλα skin στο φορουμ. - Σελίδα 2 Empty Απ: Πως βαζω να εχω πολλα skin στο φορουμ. Παρ 20 Ιαν - 18:02

Paulos

Paulos
    WebMaster

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    html που δεν μπορεις...λογο phpbb 3...σε widget...

Δημοσίευση: 27 Πως βαζω να εχω πολλα skin στο φορουμ. - Σελίδα 2 Empty Απ: Πως βαζω να εχω πολλα skin στο φορουμ. Παρ 20 Ιαν - 19:15

nike1600

nike1600
    Banned

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    aa οκ εγω το εβαζα σαν javascript οχι widget αλλα τρ πως το βαζω κατω κατω? γιατι τρ ειναι μαζι με τα widgets?

Δημοσίευση: 28 Πως βαζω να εχω πολλα skin στο φορουμ. - Σελίδα 2 Empty Απ: Πως βαζω να εχω πολλα skin στο φορουμ. Παρ 20 Ιαν - 19:30

Paulos

Paulos
    WebMaster

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Εγω το εχω στο html...Δοκιμασε να κανεις ενα script με margin ή padding

Δημοσίευση: 29 Πως βαζω να εχω πολλα skin στο φορουμ. - Σελίδα 2 Empty Απ: Πως βαζω να εχω πολλα skin στο φορουμ. Παρ 20 Ιαν - 19:32

nike1600

nike1600
    Banned

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    paylo.. λες και δεν με ξερεις τι ειναι αυτα>? Cool

Δημοσίευση: 30 Πως βαζω να εχω πολλα skin στο φορουμ. - Σελίδα 2 Empty Απ: Πως βαζω να εχω πολλα skin στο φορουμ. Παρ 20 Ιαν - 19:34

Θάλεια

Θάλεια
    Administrator

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    ειναι εντολες νιke.

https://www.thegreeksenergy.com/forum

Δημοσίευση: 31 Πως βαζω να εχω πολλα skin στο φορουμ. - Σελίδα 2 Empty Απ: Πως βαζω να εχω πολλα skin στο φορουμ. Παρ 20 Ιαν - 19:40

nike1600

nike1600
    Banned

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    καλα αυτο το επισα για που ειναι εντωλες για ποιο σκριπτ?

Δημοσίευση: 32 Πως βαζω να εχω πολλα skin στο φορουμ. - Σελίδα 2 Empty Απ: Πως βαζω να εχω πολλα skin στο φορουμ. Παρ 20 Ιαν - 19:45

sylvester73-alekoshacker

sylvester73-alekoshacker
    Banned

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    από όσο ξέρω έχουνε σχέσει με το περιθώριο Razz

Δημοσίευση: 33 Πως βαζω να εχω πολλα skin στο φορουμ. - Σελίδα 2 Empty Απ: Πως βαζω να εχω πολλα skin στο φορουμ. Παρ 20 Ιαν - 19:56

Paulos

Paulos
    WebMaster

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Κοιταω μπας και στο φτιαξω θελει χρονο αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν τα καταφερω...

Δημοσίευση: 34 Πως βαζω να εχω πολλα skin στο φορουμ. - Σελίδα 2 Empty Απ: Πως βαζω να εχω πολλα skin στο φορουμ. Παρ 20 Ιαν - 19:58

sylvester73-alekoshacker

sylvester73-alekoshacker
    Banned

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    βρήκα τον κώδικα και τον έβαλα σε έμενα κανονικά και μετά από 100 <br> πήγε στο τέλος επιτελούς Razz :D

Δημοσίευση: 35 Πως βαζω να εχω πολλα skin στο φορουμ. - Σελίδα 2 Empty Απ: Πως βαζω να εχω πολλα skin στο φορουμ. Παρ 20 Ιαν - 20:01

Θάλεια

Θάλεια
    Administrator

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Aλεκο αν το εχεις φτιαξει μπορεις να δωσεις τον κωδικα.Η να το βαλεις στην εκμαθηση.

https://www.thegreeksenergy.com/forum

Δημοσίευση: 36 Πως βαζω να εχω πολλα skin στο φορουμ. - Σελίδα 2 Empty Απ: Πως βαζω να εχω πολλα skin στο φορουμ. Παρ 20 Ιαν - 20:05

sylvester73-alekoshacker

sylvester73-alekoshacker
    Banned

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Ναι βεβαίως :D
    Νικe για να στο δώσω έτοιμο θα ήθελα να μου δόσεις τα λινκ από της εμφανίσεις που θα φαίνονται και τι θα λένε όπως εδώ που λέει μπλε,κόκκινο,πράσινο,μαύρο κ.τ.λ.
    Θα το βάλεις στο τέλος του index_body :D

Δημοσίευση: 37 Πως βαζω να εχω πολλα skin στο φορουμ. - Σελίδα 2 Empty Απ: Πως βαζω να εχω πολλα skin στο φορουμ. Παρ 20 Ιαν - 20:06

Paulos

Paulos
    WebMaster

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Αν το βαλεις σε widget με
    Κώδικας:
    </br>
    θα δημιουρησει μεγαλες αποστασεις...

Δημοσίευση: 38 Πως βαζω να εχω πολλα skin στο φορουμ. - Σελίδα 2 Empty Απ: Πως βαζω να εχω πολλα skin στο φορουμ. Παρ 20 Ιαν - 20:06

Paulos

Paulos
    WebMaster

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Εχει phpbb 3 Αλεκο.. :D

Δημοσίευση: 39 Πως βαζω να εχω πολλα skin στο φορουμ. - Σελίδα 2 Empty Απ: Πως βαζω να εχω πολλα skin στο φορουμ. Παρ 20 Ιαν - 20:11

sylvester73-alekoshacker

sylvester73-alekoshacker
    Banned

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    στο δοκιμαστικό γιατί εκεί τα δοκιμάζω έχω κάθε μέρα και από κάτι άλλο :D τώρα εχο punbb :D
    Παιδια αφήστε το δεν βγαίνει εάν πατήσω να πάω πχ στο skin του κόκκινου το δείχνει χαλασμένο Razz

Δημοσίευση: 40 Πως βαζω να εχω πολλα skin στο φορουμ. - Σελίδα 2 Empty Απ: Πως βαζω να εχω πολλα skin στο φορουμ. Παρ 20 Ιαν - 20:14

nike1600

nike1600
    Banned

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    να βαλλω br στο τελος?

Δημοσίευση: 41 Πως βαζω να εχω πολλα skin στο φορουμ. - Σελίδα 2 Empty Απ: Πως βαζω να εχω πολλα skin στο φορουμ. Παρ 20 Ιαν - 20:17

sylvester73-alekoshacker

sylvester73-alekoshacker
    Banned

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    παιδιά οκ δεν μου βγαίνει συγνώμη :D nike εάν βάλεις <br >θα στο πάει πιο κάτω :D

Δημοσίευση: 42 Πως βαζω να εχω πολλα skin στο φορουμ. - Σελίδα 2 Empty Απ: Πως βαζω να εχω πολλα skin στο φορουμ. Τρι 6 Δεκ - 0:37

sican73

sican73
    Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    thank'sthank's

Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα

Μοιραστείτε αυτό το θέμα

Url
    BBcode
    HTML

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή. Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης