thegreeksenergy.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Advertisement
Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

• Πρόβλημα με το MSN

5 απαντήσεις

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]  

Δημοσίευση: 1 Πρόβλημα με το MSN - Σελίδα 2 Empty Πρόβλημα με το MSN Τετ 25 Ιαν - 23:26

StormWoman

StormWoman
    Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :

αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα στο msn μου... δηλαδή εκεί ρου ανοίγω το παραθυράκι να μιλήσω δη "μαφινι" να γράψω και έχει αυτό (43b244b7-4799-11e1-8bc8-000d18011a60) προσπάθησα να το σβήσω δεν σβήνετε και δεν ξέρω τι έχει γίνει!! "απεκατεστισα" το msn και το ξανά κατέβασα αλλα πάλι τα ίδια μου κάνει.... ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ???

Δημοσίευση: 26 Πρόβλημα με το MSN - Σελίδα 2 Empty Απ: Πρόβλημα με το MSN Πεμ 26 Ιαν - 1:22

StormWoman

StormWoman
    Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    ναιι

Δημοσίευση: 27 Πρόβλημα με το MSN - Σελίδα 2 Empty Απ: Πρόβλημα με το MSN Πεμ 26 Ιαν - 1:24

Θάλεια

Θάλεια
    Administrator

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    δεν ξερω εμενα μου φαινεται κανενας ιος καθαρισμο εχεις κανει?

https://www.thegreeksenergy.com/forum

Δημοσίευση: 28 Πρόβλημα με το MSN - Σελίδα 2 Empty Απ: Πρόβλημα με το MSN Πεμ 26 Ιαν - 1:26

Paulos

Paulos
    WebMaster

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Πολλα μπορει να ειναι δεν ξερω τι παιζει με το pc σου...Με ασφαλη λειτουργεια ξερεις να μπεις να δεις?

Δημοσίευση: 29 Πρόβλημα με το MSN - Σελίδα 2 Empty Απ: Πρόβλημα με το MSN Πεμ 26 Ιαν - 1:31

StormWoman

StormWoman
    Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    θα κανω αυριο να δω για ιουσ ... A έκανα με το πρόγραμμα το CCleaner και μου έδειχνε αυτό που μου βγάζει στο msn και δεν το πετάει με tpt

Δημοσίευση: 30 Πρόβλημα με το MSN - Σελίδα 2 Empty Απ: Πρόβλημα με το MSN Πεμ 26 Ιαν - 1:32

StormWoman

StormWoman
    Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    diladi?

Δημοσίευση: 31 Πρόβλημα με το MSN - Σελίδα 2 Empty Απ: Πρόβλημα με το MSN Πεμ 26 Ιαν - 1:33

Paulos

Paulos
    WebMaster

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Κανε και ενα καθαρισμο αλλα αυτο δεν θα το φτιαξει...Αυριο ξανα μιλαμε και το κοιταμε...

Δημοσίευση: 32 Πρόβλημα με το MSN - Σελίδα 2 Empty Απ: Πρόβλημα με το MSN Πεμ 26 Ιαν - 1:36

Paulos

Paulos
    WebMaster

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Θα πατησεις εναρξη - αναζητηση προγραμματων - θα γραψεις msconfig - θα πας στη δευτερη καρτελα που λεει εκκινηση υπολογιστη και απο εκει θα βαλεις ασφαλη εκκινηση ελαχιστη τελος θα κανεις επαναφορα να δουμε τι παιζει...

Δημοσίευση: 33 Πρόβλημα με το MSN - Σελίδα 2 Empty Απ: Πρόβλημα με το MSN Πεμ 26 Ιαν - 1:37

StormWoman

StormWoman
    Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    okkkkkkkkkkk kalhnyxtaaaaa thankssss

Δημοσίευση: 34 Πρόβλημα με το MSN - Σελίδα 2 Empty Απ: Πρόβλημα με το MSN Πεμ 26 Ιαν - 1:38

StormWoman

StormWoman
    Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    tha to δω αυριο

Δημοσίευση: 35 Πρόβλημα με το MSN - Σελίδα 2 Empty Απ: Πρόβλημα με το MSN Πεμ 26 Ιαν - 1:38

Paulos

Paulos
    WebMaster

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    δες απο πανω λιγο τι εγραψα..

Δημοσίευση: 36 Πρόβλημα με το MSN - Σελίδα 2 Empty Απ: Πρόβλημα με το MSN Πεμ 26 Ιαν - 1:38

Paulos

Paulos
    WebMaster

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    οκ...

Δημοσίευση: 37 Πρόβλημα με το MSN - Σελίδα 2 Empty Απ: Πρόβλημα με το MSN Πεμ 26 Ιαν - 13:07

StormWoman

StormWoman
    Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    καλημέρα! Παύλο αυτό που μου είπες εχτές να κάνω μετά την επανακίνηση μου ζητούσε να κάνω format και να βάλω κάποια cd μου είχε χαλάσει ακόμα και το internet ίσος φταίει που έχω τα σπασμένα!!! και ξαναμπήκα και έβαλα τις επιλογές που είχα έκανα ξανά επαναφορά αλλα το πρόβλημα δεν λέει να φύγει .. ίσος νάνε κάποιο αρχείο αλλα που θα το βρω ούτε που ξέρω....Eυτυχώς που τώρα που έβαλα τις επιλογές όπως τις είχα δεν μου ζητάει format και δουλεύει και το internet

Δημοσίευση: 38 Πρόβλημα με το MSN - Σελίδα 2 Empty Απ: Πρόβλημα με το MSN Πεμ 26 Ιαν - 13:54

Θάλεια

Θάλεια
    Administrator

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    το μνσ σου δουλευει?

Δημοσίευση: 39 Πρόβλημα με το MSN - Σελίδα 2 Empty Απ: Πρόβλημα με το MSN Πεμ 26 Ιαν - 14:15

StormWoman

StormWoman
    Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    κάνω ανασυγκρότηση και ψάχνω για ιούς να δω τι γίνετε

Δημοσίευση: 40 Πρόβλημα με το MSN - Σελίδα 2 Empty Απ: Πρόβλημα με το MSN Πεμ 26 Ιαν - 14:16

Θάλεια

Θάλεια
    Administrator

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    ωραια κανε και ενα καθαρισμο με κανενα προγραμματακι και περιμενουμε να μας πεις.

Δημοσίευση: 41 Πρόβλημα με το MSN - Σελίδα 2 Empty Απ: Πρόβλημα με το MSN Πεμ 26 Ιαν - 14:35

Diamanths

Diamanths
    Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Το αντί βαριούς δεν θα κάνει και τίποτα.Σου προτείνω το Format για να είναι όλα ok .. 99% έχει πέραση αχρείου που σου κάννη αυτό το σφάλμα

Δημοσίευση: 42 Πρόβλημα με το MSN - Σελίδα 2 Empty Απ: Πρόβλημα με το MSN Πεμ 26 Ιαν - 14:40

Θάλεια

Θάλεια
    Administrator

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    leone απο καποιο αρχειο του msn που εχει περασει μπορει να το δειχνει αυτο?

Δημοσίευση: 43 Πρόβλημα με το MSN - Σελίδα 2 Empty Απ: Πρόβλημα με το MSN Πεμ 26 Ιαν - 14:43

Diamanths

Diamanths
    Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Ναι stroymfita .... Με το FOrmat όλα μετά ξανά θα είναι ΟΚ cofffffe

Δημοσίευση: 44 Πρόβλημα με το MSN - Σελίδα 2 Empty Απ: Πρόβλημα με το MSN Πεμ 26 Ιαν - 14:46

Θάλεια

Θάλεια
    Administrator

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    εκτος και αν δεν θελει να εχει msn να το διαγραψει εντελως και να ησυχασει ετσι μου εβγαζε και εμενα κατι προβληματα και μολις το διεγραψα ηρεμισε.

Δημοσίευση: 45 Πρόβλημα με το MSN - Σελίδα 2 Empty Απ: Πρόβλημα με το MSN Πεμ 26 Ιαν - 15:00

StormWoman

StormWoman
    Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    πως αφαιρώ τις φάτσες από το msn μήπως αυτό είναι το πρόβλημα

Δημοσίευση: 46 Πρόβλημα με το MSN - Σελίδα 2 Empty Απ: Πρόβλημα με το MSN Πεμ 26 Ιαν - 15:23

Θάλεια

Θάλεια
    Administrator

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    φατσουλες εχει περασει εσυ απο μονη μου η με καποιο extra?

Δημοσίευση: 47 Πρόβλημα με το MSN - Σελίδα 2 Empty Απ: Πρόβλημα με το MSN Πεμ 26 Ιαν - 15:37

StormWoman

StormWoman
    Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    ιο δεν δεν έχω

Δημοσίευση: 48 Πρόβλημα με το MSN - Σελίδα 2 Empty Απ: Πρόβλημα με το MSN Πεμ 26 Ιαν - 15:39

StormWoman

StormWoman
    Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    αν πω δεν ξέρω εγώ δεν έχω περάσει tpt αλλα έχει πολλές και δεν ξέρω πως αφαιρούνται

Δημοσίευση: 49 Πρόβλημα με το MSN - Σελίδα 2 Empty Απ: Πρόβλημα με το MSN Πεμ 26 Ιαν - 15:40

Θάλεια

Θάλεια
    Administrator

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    με τι προγραμμα το εκανες?
    μη νομιζεις οτι θα στον εμφανιζε σιγουρα θα υπαρχουν ιο που δεν μπορεις να τους βρεις με τιποτα.

Δημοσίευση: 50 Πρόβλημα με το MSN - Σελίδα 2 Empty Απ: Πρόβλημα με το MSN Πεμ 26 Ιαν - 15:45

StormWoman

StormWoman
    Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    τι εννοείς με τι πρόγραμμα? Aν μπορούσε κάποιος να μπει με team στο pc μου να το κοίταζε γιατί δεν ξέρω και αγγλικά εσείς κάτι παραπάνω γνωρίζετε από μένα

Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα

Μοιραστείτε αυτό το θέμα

Url
    BBcode
    HTML

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή. Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης