thegreeksenergy.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Advertisement
Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

• 5 απαντήσεις

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]  

neverbig

neverbig
    Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :

Μόλις έγινα μέλος στο φόρουμ σας, καταρχάς συγχαρητήρια για την ωραία σελίδα που βλέπω.Έψαχνα στο google σελίδα ή blog-forum οτιδήποτε που να ασχολείτε με τους υπολογιστές για να με βοηθήσουν και τη σελίδα σας την έβγαλε δεύτερη επιλογή.Είστε οι μόνοι που μπορείτε να βοηθήσετε.

Να μπω στο θέμα εδώ και λίγες μέρες έχω παρατηρήσει ξαφνικά να μπαίνω σε μια σελίδα και να μου εμφανίζει ότι είμαι απο Γερμανία κανονικά πως μπορεί να γίνει αυτό;

Δεν έχω κανένα πρόγραμμα για να αλλάζω την ip μου δεν μπαίνω σε κρυφές σελίδες για να αλλάξω την ip μου.Tότε γιατί συμβαίνει αυτό;

Λέτε να μπαίνει κανένας στον υπολογιστή η στην γραμμή μου και να μου το εμφανίζει;Το έχω παρατηρήσει πάνω απο 10 φορές μέσα σε λίγες μέρες.Την ip μου την βλέπω από το what is my ip και τελευταία την ελέγχω συχνά.

Κανονικά Μου δείχνει τη σύνδεση που έχω αλλά αντί για το μέρος που είμαι τώρα μου εμφανίζει Γερμανία.

Ευχαριστώ πολύ!

sylvester73-alekoshacker

sylvester73-alekoshacker
    Banned

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    neverbig έγραψε:βλέπω όνομα hacker ασχολήσε με αυτά;λες να έχει μπει κανένας στο ρούτερ και να μου έχει αλλάξει τις ρυθμίσεις;και πως το έκανε αυτό;εννοώ πρέπει να ξέρει ο άλλος την ip μου για να το κάνει η είναι κάποιος που μένει κοντά μου;

Για να μπει κάποιος στο δίκτυο σου μπορεί με το backtrack Η μέσω της κάρτα γραφικός σου μπορείς να το κάνεις αυτό (όχι με όλες). ενώ ακόμα υπάρχουν και άλλα προγράμματα πολύ πιο απλά οπού βρίσκουνε τον εργαστηριακό κωδικό σε Thomson/SpeedTouch νομιζω και cyta για cyta δεν είμαι 100 % σίγουρος :D
    Εαν μένει κοντά σου μπορεί να το κάνει :D
    Και μπορεί να απόκτηση και πρόσβαση και στον υπολογιστή σου (δεν είμαι 100% σίγουρος 90% με 10% ) Razz Razz :D
    Σχετικά με την Mac μόλις τώρα διάβασα τον οδηγό και αλλάζει :D :D [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

neverbig

neverbig
    Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    και θα ξαναπώ όλα αυτά σε ασύρματο ίντερνετ;
    πως μπορώ να δω αν έχω thonson η κάτι άλλο;

sylvester73-alekoshacker

sylvester73-alekoshacker
    Banned

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    ναι σε ασύρματο internet :D

Τι πως μπορείς να δεις ; Razz

neverbig

neverbig
    Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    μη σας κουράζω άλλο σας υπερ ευχαριστώ όλους μόλις μπήκα αυτό είπα ότι μόνο εσείς θα με βοηθήσετε και πραγματικά με βοηθήσατε πολύ έμαθα πράγματα που δεν γνώριζα.Ξέρω τα βασικά πάνω στους υπολογιστές και τώρα έμαθα κάποια επιπλέον τι γίνεται με την ip.
    Ευχαριστώ όσους απαντήσατε και γενικά ευχαριστώ όλο το φόρουμ για τις τόσο γρήγορες απαντήσεις δεν περίμενα όταν έγινα μέλος το μεσημέρι να πάρω αμέσως τόσες πολλές απαντήσεις και σε λίγες ώρες να μου έχουν φύγει όλες οι απορίες.

Ευχαριστώ.

sylvester73-alekoshacker

sylvester73-alekoshacker
    Banned

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Δηλαδή το θεματάκι να κλειδωθεί είσαι εντάξει ; :D

neverbig

neverbig
    Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Ναι ναι.

Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα

Μοιραστείτε αυτό το θέμα

Url
    BBcode
    HTML

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή. Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης