thegreeksenergy.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Advertisement
Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

• Format Laptop

5 απαντήσεις

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]  

Δημοσίευση: 1 Format Laptop - Σελίδα 2 Empty Format Laptop Δευ 23 Ιουλ - 17:31

constantinos

constantinos
    Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :

καλησπέρα θα κάνω φορματ το Laptop της αδερφής μου το οποίο έχει windows svista το έχει από το 2006 το θέμα είναι επδ είναι παλιό αξίζει να το κάνω και να του βαλω windows 7 την διαδικασία ένα περίπου είναι η ίδια με τα desktop ? η αλλάζει κάτι ? εχει 4 μνημη ραμ. επεξεγραστει duo. η καρτα γραφικων ειναι αρκετα καλη...βαζω τον serial model στην sony και δεν βρισκη το laptop γιατι επδ ειναι παλιο η δεν εχει σχεση?

συγνώμη αν σας ζάλισα με της ερωτήσεις..

Δημοσίευση: 26 Format Laptop - Σελίδα 2 Empty Απ: Format Laptop Δευ 23 Ιουλ - 20:28

jdm

jdm
    Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    τα fn δουλευουν οπως δουλευαν ...

Δημοσίευση: 27 Format Laptop - Σελίδα 2 Empty Απ: Format Laptop Δευ 23 Ιουλ - 20:56

constantinos

constantinos
    Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    καλησπέρα και έχω κάποιο πρόβλημα με το συγκεκριμένο laptop με την μπαταριά οταν βγει απο την μπριζα κλεινει δεν μενει παρα πολλη ωρα ανοικτω και αυτο ειναι ενα ελλατομα αξιζει τον κοπο να αγορασω αλλη η ασκοπα εξοδα ?βρισκο φτηνες αλλα καλες μπαταριες laptop?

Δημοσίευση: 28 Format Laptop - Σελίδα 2 Empty Απ: Format Laptop Δευ 23 Ιουλ - 20:58

jdm

jdm
    Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    αν σου χρειαζετε πραγματικα ναι αξιζει .. απλα να ξεριες και η καινουργια θα χαλαση ... καποια στιγμη ..

Δημοσίευση: 29 Format Laptop - Σελίδα 2 Empty Απ: Format Laptop Δευ 23 Ιουλ - 21:02

atozak

atozak
    Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Παλιότερο ενεργό μέλος
    Επιστροφή στην κορυφή
    εχο ακουσι πος πρεπει να εχεις την πριζα ΜΟΝΟ οταν στο ζιτα και οχι σινεχχια αλιος θα γηνη αυτο που εγινε Wink και παλη καπια στιγμη θα χαλασι απλα το παρατινις ετσι εγο παντα αυτο κανο με την μπαταρια Wink

https://www.thegreeksenergy.com

Δημοσίευση: 30 Format Laptop - Σελίδα 2 Empty Απ: Format Laptop Δευ 23 Ιουλ - 21:04

jdm

jdm
    Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    οταν το εχεις στην μπριζα περιμενεις να φορτιση η μπαταρια και μετα την αφαιρεις.. η μπαταρια να ειναι φορτισμενη τωρα σε μερικες αν θυμαμε καλα η σονυ ειχε βγαλει patch και δεν φορτιζε την μπαταρια πληρως αλλα στο 95 -97 της 100%

Δημοσίευση: 31 Format Laptop - Σελίδα 2 Empty Απ: Format Laptop Δευ 23 Ιουλ - 21:13

constantinos

constantinos
    Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    η οθονη ειναι 17' ειναι αρκετα μεγαλη οθονη απο τα πρωτα sony vaio που βγηκαν εκεινον τον καιρο με windows vista..και μετα χρονια χαλασε η μπαταρια ενταξη δεν το βγαζω απο την μπριζα σκεφτικα παρα να δωσο 80 ευρω καλυτερα να μην δωσο αμαν χαλαση ξανα τη να την κανω θα του βαλω windows 7 και αυτο ηταν....θα γινει καινουργιο Smile) :D

Δημοσίευση: 32 Format Laptop - Σελίδα 2 Empty Απ: Format Laptop Δευ 23 Ιουλ - 21:14

atozak

atozak
    Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Παλιότερο ενεργό μέλος
    Επιστροφή στην κορυφή
    στο δικο μου απλα φορτιζι σινεχια ποτε ειναι κοκινο το led ( οταν φορτιζι) ποτε ειναι πλε ( οταν ειναι φουλ) οταν ειναι στο 100% σεμενα μενει το μπλε και σινεχια φορτιζη ροτισα και μου ειπαν πος το δικο μου δεν κλινι την φορτιση ( μακαρι να το εκανε) ετσι εχο το βισμα απο κοντα και μολης μου πη (στο 10%νομιζο) το βαζο και το βγαζο στο 100% και παντα μεσα-εξο ειμαι ευτιχος που μπορο να το δουλεβο ενο φορτιζη ( νομηζο σε ολα γηνετε) και ετσι το λιτουργο για ωρες καθε φορα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Δημοσίευση: 33 Format Laptop - Σελίδα 2 Empty Απ: Format Laptop Δευ 23 Ιουλ - 21:18

atozak

atozak
    Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Παλιότερο ενεργό μέλος
    Επιστροφή στην κορυφή
    θεορο πολη μεγαλη φασαρια να βαζω-βγαζω την μπαταρια του ..επιπλεον αν κανο κατι σιμαντικο και μου κοψη η δευ το ρευμα το λαπτοπ μου κλινι αμεσοσ ενο αν εχο την μπαταρια μπορο για καπια ορα να τελιοσο την δουλια μου και να το κλισο με ασφαλια Wink

Δημοσίευση: 34 Format Laptop - Σελίδα 2 Empty Απ: Format Laptop Δευ 23 Ιουλ - 21:23

jdm

jdm
    Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    δεν κλεινει την φορτισει??? γινεται κατι τετοιο? νομιζω με την καμια δεν γινεται δεν το εχω συναντηση ποτε... αμα δεν κλεινει την φορτιση το ποιο λογικο ειναινα σου κανει μπαμ αν και κουφο ειναι και κατι αλλο γινετε.. η μπαταρια ποσο σου κραταει ?

Δημοσίευση: 35 Format Laptop - Σελίδα 2 Empty Απ: Format Laptop Δευ 23 Ιουλ - 21:26

jdm

jdm
    Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    κλησε το λαπτοπ βγαλε μια την μπταρια αστο λιγο ανοιξετο αστο να ξεκινηση κλειστο ξαναβαλε την μπταρια .. και δες σταματαει οταν ειναι στο 100?

Δημοσίευση: 36 Format Laptop - Σελίδα 2 Empty Απ: Format Laptop Δευ 23 Ιουλ - 21:54

atozak

atozak
    Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Παλιότερο ενεργό μέλος
    Επιστροφή στην κορυφή
    πιστεβο πος γινετε ενας φαυλος κικλος η μπαταρια δηνη σινεχια το ρευμα της στο λαπτοπ και ετσι αδιαζη (εστο και 5%) ταυτοχρονα περνη ρεβμα απο την πρηζα και ετσι εχει ενα σινεχες παρε-δοσε γιαυτο δεν σταματα την φορτισι και δεν κανι μπαμ) η αυτονομια εινε ενα σιμιο που με πονα αρκετα πιρα netbook επιδι εχει ενας φιλος μου και ( οπος λεη) του κρατα 7-8 ωρες με το ιντερνετ ανιχτο εμενα 1-2 ωρες αναλογα του τι κανο βλεπο πος οταν εχο φοτινι οθονι ιντερνετ ανιχτο και βλεπω video τελιονι αμεσος οποτε του εχο κανη καπιες ριθμισης πχ η οθονη να ειναι στο πιο σκοτινο με την μπαταρια και στο πιο φοτινο της με το ρευμα Wink ταυτοχρονα σινιθος ειμαι σε μερη που εχο αμεσα προσβασι σε ρευμα Wink

Δημοσίευση: 37 Format Laptop - Σελίδα 2 Empty Απ: Format Laptop Τρι 24 Ιουλ - 0:21

????????

Anonymous
    Επισκέπτης

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    To προβλημα ποιο ειναι επειδη σας εχασα?

Δημοσίευση: 38 Format Laptop - Σελίδα 2 Empty Απ: Format Laptop Τρι 24 Ιουλ - 0:22

jdm

jdm
    Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    μονο τι κωδικα κρυβει η μονα λιζα δεν αναλυσαμε.. Razz

Δημοσίευση: 39 Format Laptop - Σελίδα 2 Empty Απ: Format Laptop Τρι 24 Ιουλ - 0:23

kinder811

kinder811
    Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    χαχαχαχαχα,όντως!!

Δημοσίευση: 40 Format Laptop - Σελίδα 2 Empty Απ: Format Laptop Τρι 24 Ιουλ - 0:25

????????

Anonymous
    Επισκέπτης

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Τελικα τι θελει ?
    Να κανει φορματ η να αλλαξει μπαταρια η τα αλλα που λετε?χαχαχα Razz

Δημοσίευση: 41 Format Laptop - Σελίδα 2 Empty Απ: Format Laptop Τρι 24 Ιουλ - 0:27

jdm

jdm
    Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    να κανει φορματ να αλλαξει μπαταρια .. και αμα σου ειναι ευκαιρω τον κωδικα που κρυβει η μονα λιζα

Δημοσίευση: 42 Format Laptop - Σελίδα 2 Empty Απ: Format Laptop Τρι 24 Ιουλ - 0:29

????????

Anonymous
    Επισκέπτης

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Οκ θα γραψω τις απαντησεις αυριο Κωνσταντινε επειδη εχω το ιδιο λαπτοπ με εσενα (η διαφορα εμενα ειναι οτι το λαπτοπ μου ειναι σπασμενο , και ειχα τα ιδια προβληματα με σενα ) επειδη θα παω για υπνο.
    Για τον κωδικα της μονα λιζας ας τον βρει μονη της.. Razz

Δημοσίευση: 43 Format Laptop - Σελίδα 2 Empty Απ: Format Laptop Τρι 24 Ιουλ - 0:33

jdm

jdm
    Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    το 15ρι το ασημι εχεις?

Δημοσίευση: 44 Format Laptop - Σελίδα 2 Empty Απ: Format Laptop Τρι 24 Ιουλ - 0:36

????????

Anonymous
    Επισκέπτης

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Νομιζω οτι ηταν αυτο που ειχε ο Κωνσταντινος.. Razz

Δημοσίευση: 45 Format Laptop - Σελίδα 2 Empty Απ: Format Laptop Τρι 24 Ιουλ - 0:36

jdm

jdm
    Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    ποιο εχει?

Δημοσίευση: 46 Format Laptop - Σελίδα 2 Empty Απ: Format Laptop Τρι 24 Ιουλ - 0:37

jdm

jdm
    Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    αααα απο κυπρο εισαι .. αστο ... ψαχνω ψυκτρα γιαυτο σου λεω ...

Δημοσίευση: 47 Format Laptop - Σελίδα 2 Empty Απ: Format Laptop Τρι 24 Ιουλ - 0:38

????????

Anonymous
    Επισκέπτης

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Ναι φιλε ,

Το θεμα ειναι οτι στο λαπτοπ ολα μια χαρα ειναι εκτος η μητρικη..χαχαχα Razz

Δημοσίευση: 48 Format Laptop - Σελίδα 2 Empty Απ: Format Laptop Τρι 24 Ιουλ - 15:54

constantinos

constantinos
    Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    δεν θα το κανω τελικα μιας και καποια απο οτι ειδα δεν δουλευουν σε 7 παραμονο σε vista αν κανω λαθος διωρθωστε με σωτο το δικο σου 7 ειναι η vista?

Δημοσίευση: 49 Format Laptop - Σελίδα 2 Empty Απ: Format Laptop Τρι 24 Ιουλ - 15:55

Θάλεια

Θάλεια
    Administrator

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    θα περασεις τα vista παλι Κωνσταντινε?η δεν θα κανεις καθολου?

https://www.thegreeksenergy.com/forum

Δημοσίευση: 50 Format Laptop - Σελίδα 2 Empty Απ: Format Laptop Τρι 24 Ιουλ - 15:56

jdm

jdm
    Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    πφφ ..

Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα

Μοιραστείτε αυτό το θέμα

Url
    BBcode
    HTML

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή. Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης