thegreeksenergy.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Advertisement
Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

• +16
    aemm
    nikos.palass
    jdm
    Βασίλης
    *Teoxxx*
    o giannis o omorfos...()
    Mix4lis
    jam
    Chaotic_Johnny
    vagelis199
    atozak
    kinder811
    Proxy*64*
    Θάλεια
    Paulos
    akaliptos69
    20 απαντήσεις

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω Μήνυμα [Σελίδα 3 από 6]  

» Νέα θέματα forum

» Τυχαία θέματα

akaliptos69

Android Εφαρμογή για τον ΕΟΠΥΥ 2.4.12

Ξεκίνησε από: akaliptos69, αναρτήθηκε στις 24/07/2012
        Android Εφαρμογή για τον ΕΟΠΥΥ 2.4.12  - Σελίδα 3 1105

καλησπέρα σε όλους.

Στα πλαίσια του εκσυχρονισμού των Δημοσίων Υπηρεσιών, έφτιαξα μία εφαρμογή για την υπηρεσία που εργάζομαι ... τον πασίγνωστο ΕΟΠΥΥ.

Μην με πλακώσετε με ερωτήσεις του τύπου:
        "Ρε Μ.....@ τι θα γίνει με τα λεφτά μας?"
        ή το πολύ σύνηθες
        "Καλά ρε ... πάτε καλά?!?! Πότε θα πληρώσετε τους φαρμακοποιούς για να παίρνουμε τα φάρμακά μας?"

γιατί ούτε ο αρμόδιος είμαι (απλός προγραμματιστής βαθμού ΣΤ0 είμαι) ούτε ξέρω να σας πώ.

Πίσω στο θέμα μας λοιπόν.

Η εφαρμογούλα είναι uploaded και σας δίνω τα links από διάφορα markets για να την κατεβάσετε όσοι έχετε Android συσκευές.

Download: Για να δείτε το κρυφό περιεχόμενο θα πρέπει να σχολιάσετε.

Google Play:
        Slide me:
        Amazon AppStore:
        Opera Apps:
        Get Jar:
        Soc.io Mall:
        Aproov:

Η εφαρμογή αυτή προορίζεται για όλους τους πολίτες αλλά και τους επισκέπτες της χώρας, οι οποίοι μπορεί να χρειαστούν κάποιου είδους πάροχο υγείας (ιατρό, διαγνωστικό κέντρο, ιδιωτική κλινική, φυσικοθεραπευτή κλπ) συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ. Επίσης περιέχει και τις πληροφορίες για τις υπηρεσίες του ΕΟΠΥΥ όπου αυτές υπάρχουν. Σκεφτείτε το σαν έναν μεγάλο τηλεφωνικό κατάλογο του ΕΟΠΥΥ, που δουλεύει offline και μπορεί κανείς να βρει εύκολα και γρήγορα την πληροφορία που τον ενδιαφέρει σε σχέση πάντα με τον ΕΟΠΥΥ. Εδώ να σημειωθεί ότι αν υπάρχει σύνδεση μπορεί να δει και χάρτη και να στείλει και απευθείας email από την συσκευή του.

Όσοι το δείτε κάντε και κανένα rate και κανένα review.

Επίσης για οτιδήποτε προβλήματα ή προτάσεις μιλάτε ελεύθερα...

Ευχαριστώ πολύ.

Υ.Γ. Εύχομαι να μην σπάω κάποιον κανόνα του forum σας. Αν το κάνω σας διαβεβαιώ ότι δεν το έκανα ούτε ηθελημένα ούτε με κακή πρόθεση.

Νέα έκδοση 2.3.7
        Καινούργια Λίστα Παρόχων Υγείας (Tελ. Ενημέρωση: 26/10/2012).
        Διόρθωση μικρών ατελειών στο υπάρχον UI.

Η εφαρμογή τώρα και στο site του Ε.Ο.Π.Υ.Υ.

Δείτε την σελίδα

http://www.e-diaitologos.gr

Σχόλια

Θάλεια

Δημοσίευση Παρ 27 Ιουλ - 15:13 από Θάλεια

ωραια αυτοματα γινεται και δεν χρειαζεται να αλλαξουν τα λινκ.Ευχαριστουμε!

vagelis199

Δημοσίευση Παρ 27 Ιουλ - 16:10 από vagelis199

λαθος κατιγορια

Θάλεια

Δημοσίευση Παρ 27 Ιουλ - 16:11 από Θάλεια

οχι Βαγγελη το βαλαμε εδω γιατι προκειτε για κατι που εχει φτιαξει ο ιδιος γενικα εδω βαζουμε προγραμματα που φτιαχνουν αλλα μελη γενικα.

vagelis199

Δημοσίευση Παρ 27 Ιουλ - 16:13 από vagelis199

εφτιαξε καπιο προγραμμα?

Θάλεια

Δημοσίευση Παρ 27 Ιουλ - 16:20 από Θάλεια

για κινητα ειναι εφαρμογη.
        Μπηκε εδω γιατι εδω βαζουν γενικα οτι φτιαχνουν δικο τους τα μελη.

atozak

Δημοσίευση Παρ 27 Ιουλ - 18:38 από atozak

καλησπερα τα (Google Play:/ Amazon AppStore /Opera Apps /Get Jar: και Aproov: δεν δουλεβουν δεν κανουν "χερακη" στο ποντικη για να πανε καπου) μονο τα Slide me: και Soc.io Mall: ειναι οκ Rolling Eyes

Θάλεια

Δημοσίευση Παρ 27 Ιουλ - 21:03 από Θάλεια

atozak πρεπει να αφησεις σχολιο για να δεις τα λινκ και τωρα λογικα πρεπει να σε βαζει θα πατησεις το εδω και απο εκει θα μπεις στην αναλογη σελιδα για να τα κατεβασεις.

vagelis199

Δημοσίευση Παρ 27 Ιουλ - 21:07 από vagelis199

εισαι ο ακαλιπτος απο το sxedio B ?

atozak

Δημοσίευση Παρ 27 Ιουλ - 21:09 από atozak

τορα τα βλεπω ολα πρην χορις σχολιο δεν εβλεπα τιποτα μετα ( με σχολιο εβλεπα καπια ) τορα τα βλεπο ολα

Θάλεια

Δημοσίευση Παρ 27 Ιουλ - 21:13 από Θάλεια

ατοζακ οπως σε ολες τις κατηγοριες ειναι.Τωρα εισαι οκ μπορεις να τα δοκιμασεις και να πεις τη γνωμη σου στο μελος που εφτιαξε το προγραμμα. Wink

akaliptos69

Δημοσίευση Δευ 30 Ιουλ - 8:59 από akaliptos69

☢vagelis199☢ έγραψε:εισαι ο ακαλιπτος απο το sxedio B ?

Όχι φίλε μου...

akaliptos69

Δημοσίευση Παρ 3 Αυγ - 11:48 από akaliptos69

Νέα Έκδοση 2.2.2

Καινούργια Λίστα Παρόχων Υγείας (Τελ. Ενημέρωση: 03/08/2012)
        Αφαίρεση Δικαιωμάτων Ανάγνωσης Επαφών

Θάλεια

Δημοσίευση Παρ 3 Αυγ - 15:57 από Θάλεια

Επειδη ειχες πει οτι κανεις καθε Παρασκευη update το προγραμμα.Τι προσθετεις παραπανω?

akaliptos69

Δημοσίευση Παρ 3 Αυγ - 17:04 από akaliptos69

stroymfita έγραψε:Επειδη ειχες πει οτι κανεις καθε Παρασκευη update το προγραμμα.Τι προσθετεις παραπανω?

Αυτό που αλλάζει είναι οι λίστες των συμβεβλημένων πάροχων Υγείας. Άλλοι φεύγουν άλλοι έρχονται με αποτέλεσμα να μεταβάλλεται η λίστα 2 με 3 φορές την εβδομάδα. Με βάση αυτό το σκεπτικό και μιας και η εφαρμογή δεν είναι online, έχω αποφασίσει κάθε Παρασκευή να ανεβάζω καινούργια έκδοση με τα επικαιροποιημένα στοιχεία. Από εκεί και πέρα αναβαθμίζω την εφαρμογή, αναλόγως με τα feedback που έχω. Για παράδειγμα αυτή την εβδομάδα αφαίρεσα το permission που είχε η εφαρμογή να διαβάζει τις επαφές, μιας και μία ομάδα χρηστών μου έκανε παράπονα ότι δεν θα εγκαταστήσει την εφαρμογή, με τον φόβο ότι μπορεί εγώ να εμπορεύομαι ή να διαρρέω τις επαφές. Προφανώς και έχουν δίκιο έτσι και αφαίρεσα από την εφαρμογή αυτή την λειτουργία ώστε να μπορέσουν και αυτοί οι χρήστες να εμπιστευτούν την εφαρμογή μου.

Κάθε εβδομάδα και από κάτι. Για την επόμενη εβδομάδα, εκτός από την καθιερωμένη αναβαθμισμένη λίστα θα προσπαθήσω να διορθώσω κάποια εμφανισιακά λάθη που μου έχουν επισημάνει χρήστες με μικρές αναλύσεις (όπως πχ το HTC Wildfire με ανάλυση 240χ320).

Θάλεια

Δημοσίευση Παρ 3 Αυγ - 17:17 από Θάλεια

σε ευχαριστω για την απαντηση σου ηθελα να δω τι ενημερωσεις κανεις καθε βδομαδα στο προγραμμαΚαποιο τροπο δεν υπαρχει για να γινεται αυτοματα απο αυτον που το εχει το προγραμμα κανει ηδη εγκατασταση να το κανει μονος του χωρις να χρειαστει να το κατεβασει παλι?

Chaotic_Johnny

Δημοσίευση Παρ 3 Αυγ - 19:49 από Chaotic_Johnny

Συγχαρητηρια στον δημιουργο!!!
        Αγαπητε μου δεν εχω λογια... τελεια η εφαρμογη!!

Μακαρι να δημιουργησεις παρομοια τετοια προγραμματα με σκοπο την βοηθεια φυσικα...
        Πχ: Φαρμακεια, Εφημ.Νοσοκομεια, Ιδιωτικα Ιατρεια η οτιδηποτε εχει να κανει στον τομεα υγειας!

:)

Και παλι συγχαρητηρια! :)

akaliptos69

Δημοσίευση Δευ 6 Αυγ - 8:35 από akaliptos69

@stroymfita: Μετά από συζήτηση που έγινε με το τμήμα Πληροφορικής, αποφασίστηκε να μην γίνεται αυτό μέσα από το πρόγραμμα. Ο λόγος είναι αρχικά για λόγους Ασφάλειας (να μην δίνεται κανένα path, Connection String ή άλλης φύσεως πληροφορία) και ο δεύτερος για λόγους traffic. Έτσι αποφασίστηκε να γίνει μέσα από τα market με το deploy καινούργιων version κάθε φορά. Σωστό ή λάθος, λίγη σημασία έχει πια.

@Chaotic_Johnny: Φίλε μου αρχικά να σε ευχαριστήσω για τα καλά σου λόγια. Το έχω σκεφτεί και εγώ όμως δεν ξέρω αν θα μου δώσει την άδεια αυτή ο Οργανισμός που εργάζομαι (ΕΟΠΥΥ). Στον Δημόσιο τομέα, αν δεν πάρεις άδεια πρώτα παίζει και να σε κυνηγήσουν έτσι θα πρέπει να μου πουν πρώτα ότι έχω το ελεύθερο και μετά να προχωρήσω. Έχω στείλει ένα ερώτημα στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο αν μπορεί να μου παραχωρήσει στοιχεία και αν τον ενδιαφέρει να γίνει κάτι τέτοιο, όμως για την ώρα δεν υπάρχει κάποια απάντηση. Οψόμεθα....

Θάλεια

Δημοσίευση Δευ 6 Αυγ - 14:01 από Θάλεια

σε ευχαριστω για την απαντηση σου και πολυ καλα κανετε για λογους ασφαλειας του προγραμματος σας.

πριν καλά καλά το δοκιμάσω φαίνεται εξαιρετική δουλεία.Συγχαρητήρια που έφτιαξες κάτι τόσο χρήσιμο και το μοιράζεις δωρεάν.Έχεις φτιάξει άλλα προγραμματάκια;

Ευχαριστώ πολύ θα μου φανεί χρήσιμο όπως όλους μας.

akaliptos69

Δημοσίευση Τετ 8 Αυγ - 13:31 από akaliptos69

Αρχικά ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια (αν έκανες και review στο Play Store σε ευχαριστώ διπλά). Άλλη εφαρμογή δεν έχω φτιάξει ακόμα. Ήταν η πρώτη μου προσπάθεια. Σημασία έχει ότι εξελίχθηκε καλά και με τα reviews που μου έρχονται η εφαρμογούλα εξελίσσεται σιγά σιγά.

θα ειθελα αν μπορουσες και ειχες την δινατοτιτα να ευτιαχνες για το android μια εφαρμογι που να μου επιτρεπη να εχο παιχνιδια και προγραμματα στην καρτα μνιμις του κινιτου και οχι στην μνιμη ( που ειναι σχεδον γεματι) ευχαριστο Android Εφαρμογή για τον ΕΟΠΥΥ 2.4.12  - Σελίδα 3 364988687

Θάλεια

Δημοσίευση Τετ 8 Αυγ - 14:32 από Θάλεια

ατοζακ δεν φτιαχνει γενικα προγραμμα για οποιον το ζητησει αλλα για θεματα που αφορα τη δουλεια του και το θεμα της υγειας μας Android Εφαρμογή για τον ΕΟΠΥΥ 2.4.12  - Σελίδα 3 364988687

οκ στροιυμφιτα Android Εφαρμογή για τον ΕΟΠΥΥ 2.4.12  - Σελίδα 3 364988687

atozak έγραψε:οκ στροιυμφιτα Android Εφαρμογή για τον ΕΟΠΥΥ 2.4.12  - Σελίδα 3 364988687

Το σκοτωσες !!

Θάλεια

Δημοσίευση Τετ 8 Αυγ - 14:40 από Θάλεια

αν θελεις ατοζακ ανοιξε ενα θεμα στη βοηθεια και αν καποιος θελει και εχει χρονο να βοηθησει θα το κανει.Δεν γινονται ολα οσα και να ζηταμε ο αλλος θα σκεφτει να φτιαξει ενα προγραμμα που θα το χρησιμοποιησουν 10-20 ατομα σε σχεση με κατι γενικο.

Μήνυμα [Σελίδα 3 από 6]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα

Μοιραστείτε αυτό το θέμα

Url
        BBcode
        HTML

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή. Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης