thegreeksenergy.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Advertisement
Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

• 3 απαντήσεις

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]  

Δημοσίευση: 1 Σελιδα αποκλεισμων/προειδοποιησεων - Σελίδα 2 Empty Σελιδα αποκλεισμων/προειδοποιησεων Τετ 9 Ιαν - 23:55

Warrior7

Warrior7
    Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :

Μου ηρθε μια ιδεα και σκεφτηκα για να ειναι πιο οργανωμενο το φορουμ και για σιευκοληνση των συντονιστων να κανω μια σελιδα που να μπορουν οι Συντονιστες να βαζουν τις προειδοποιησεις των μελων ετσι θα ειναι καλητερα και για τα μελη!

Δεν θελω να μου φτιαξει μια σελιδα απλα θελω να μου πειτε τον τροπο... πχ καποια εταιρια που να μπορω να κανω αυτην την σελιδα! (γιατι με κωδικες θα εχει πολυ προχωριμενα πραγματα)

Δημοσίευση: 26 Σελιδα αποκλεισμων/προειδοποιησεων - Σελίδα 2 Empty Απ: Σελιδα αποκλεισμων/προειδοποιησεων Πεμ 10 Ιαν - 0:59

Θάλεια

Θάλεια
    Administrator

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    αν εσυ ο ιδιος δεν δωσεις για τη σελιδα σου δεν θα δωσει κανεις αλλος.Αυτοι οι ποντοι ειναι ασχετοι οπως λες οσες θελεις εσυ βαζεις.Λοιπον τελος το οφφ τοπικ στα θεματα αν θελεις να συζητησουμε κατι αλλο ανοιξε ενα αλλο θεμα καπου στις συζητησεις μεσα και εκει να πουμε διαφορα εδω ζητησες κατι και η ζητηση πηγε αλλου.

https://www.thegreeksenergy.com/forum

Δημοσίευση: 27 Σελιδα αποκλεισμων/προειδοποιησεων - Σελίδα 2 Empty Απ: Σελιδα αποκλεισμων/προειδοποιησεων Πεμ 10 Ιαν - 1:02

Warrior7

Warrior7
    Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    οκ κλειδωσε το

Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα

Μοιραστείτε αυτό το θέμα

Url
    BBcode
    HTML

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή. Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης