thegreeksenergy.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Advertisement
Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

• +3
    atozak
    Paulos
    aimilios
    7 απαντήσεις

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]  

aimilios

aimilios
    Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :

Driver Για Ατην Την Καρτα Γραφηκον Για  τα 7-ρια! Ειναι Το Λαπτοπ μου :thank you:

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

aimilios

aimilios
    Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    jdm έγραψε:κατεβασε για τα Vista δεν πειραζει..

jdm!!!! Σευχαρηστω πολυ για το ενδιαφερον σου!!

Στα 7 sp1 δεν τα δεχεται θα δοκημασο τα 7 χωρης το sp1 και θα σου πω
    ας μηνει ανοιχτο το θεμα γιατη την δευτερα μετακομηζω και θα αργυσο να εχω ιντερνετ!!!
    :thn-k:

nikiforos

nikiforos
    Moderator

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Μήπως έχεις το πλήρες όνομα του laptop για να βρούμε μέσω αυτού τους drivers?

Ειναι Siemens αλλα θα λέει κάπου κ κάποιον κωδικό.
    Πχ g62 κλπ κλπ.

aimilios

aimilios
    Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    nikiforos έγραψε:Μήπως έχεις το πλήρες όνομα του laptop για να βρούμε μέσω αυτού τους drivers? Ειναι Siemens αλλα θα λέει κάπου κ κάποιον κωδικό. Πχ g62 κλπ κλπ.

Νικηφόρε καλά είσαι τώρα?

aimilios

aimilios
    Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Εχω την ευχαρηστισει να σας πω πως σημερα εβαλα τα 7 Αγγληκα χωρις το ΣΠ1 γιατη ετσι μου την βιδοσε:D 
    Εκανα Update και μου εδωσε τα Driver τησ καρτας γραφικών Αραγες Καπου ηπαρχουν για τα 7-ρια δητε εδω

Αυτο που θελω απω εσας ειναι Μηπως υπαρχουν σε κανεναν φακελο που να μπορεσω να τον αντηγραψο σε ενα φλασακη οστε την επομενη φωρα που θα αναγκαστο να κανο Format να τα εγκαταστησο απο το φλασακη

2.Η κατη αναλογο με κανενα backap? Εδω θελω μεγαλη βοηθεια παιδια!!! Σας Ευχαρηστω πολυ!!!:h123:

Θάλεια

Θάλεια
    Administrator

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Αιμιλιε μηπως να ανοιξεις καινουργιο θεμα καθως αυτο ειναι ασχετο με το αρχικο και να βαλεις σαν τιτλο πως να περασεις τα windows σε usb.Καλυτερα ετσι και να κλειδωθει αυτο το θεμα!

https://www.thegreeksenergy.com/forum

aimilios

aimilios
    Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Θάλεια έγραψε:Αιμιλιε μηπως να ανοιξεις καινουργιο θεμα καθως αυτο ειναι ασχετο με το αρχικο και να βαλεις σαν τιτλο πως να περασεις τα windows σε usb.Καλυτερα ετσι και να κλειδωθει αυτο το θεμα!
    Αστο λυγω ετσι Θαλεια μου δεν θελω να περασω τα 7-ρια σε usb Τωρα που ειναι τα 7-ρια κανονηκα θελω να μπορεσω να βρω τουσ driver της καρτασ γραφηκον
    τωρα που ειναι εγκατεστημενη στο Λαπτοπ μου

Θάλεια

Θάλεια
    Administrator

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Επειδη ετσι Αιμιλιε θα διαβαζουν μονο το αρχικο ποστ δεν θα δουν οτι ζητας αλλο.Αν θελεις ανοιξε νεο θεμα και αφηνω και αυτο το θεμα ανοιχτω.Για να παρεις πιο γρηγορα απαντηση σαν νεο θεμα απο οτι μεσα σε ενα παλιο θεμα.

https://www.thegreeksenergy.com/forum

aimilios

aimilios
    Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Θάλεια έγραψε:Επειδη ετσι Αιμιλιε θα διαβαζουν μονο το αρχικο ποστ δεν θα δουν οτι ζητας αλλο.Αν θελεις ανοιξε νεο θεμα και αφηνω και αυτο το θεμα ανοιχτω.Για να παρεις πιο γρηγορα απαντηση σαν νεο θεμα απο οτι μεσα σε ενα παλιο θεμα.
    Τωρα Ανοιγω Θαλεια μου Κλειδωσετο :thn-k:

Paulos

Paulos
    WebMaster

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    εχει θεματακι η καρτουλα σου ...Δεν υπαρχει λυση....

aimilios

aimilios
    Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Paulos έγραψε:εχει θεματακι η καρτουλα σου ...Δεν υπαρχει λυση....
    χαχαχαχα υπαρχει Παυλο μου!!!  δες το θεμα που ανοιξα τωρα!!

Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα

Μοιραστείτε αυτό το θέμα

Url
    BBcode
    HTML

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή. Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης