thegreeksenergy.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Advertisement
Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

• Βοηθεια για τα Windows 8

4 απαντήσεις

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]  

Δημοσίευση: 1 Βοηθεια για τα Windows 8 - Σελίδα 2 Empty Βοηθεια για τα Windows 8 Σαβ 30 Νοε - 22:05

constantinos

constantinos
    Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :

Εχω βαλει το μοντελο του υπολογιστη μου στην σελιδα της hp και μου εβγαλε αυτο εδω για τα 8 δεν πολυ καταλαβα τη ακρηβως λεει.

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

δες το και εσεις και πες τε μου τη πρεπει να κανω θελω να τα βαλω τα 8 αλλα απο οτι φενεται πρεπει να κανω upgrade το Bios του υπολογιστη μου για να μπωρεσο να βαλω τα 8

Δημοσίευση: 26 Βοηθεια για τα Windows 8 - Σελίδα 2 Empty Απ: Βοηθεια για τα Windows 8 Δευ 2 Δεκ - 22:53

constantinos

constantinos
    Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    εχω σε cd τα 8.1. Θα τα δοκιμασω και αν μου αρεσουν καλος αν οχι τοτε φορματ και παιρνω τα 7αρια.!! Wink

Δημοσίευση: 27 Βοηθεια για τα Windows 8 - Σελίδα 2 Empty Απ: Βοηθεια για τα Windows 8 Τρι 3 Δεκ - 19:20

constantinos

constantinos
    Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    εχω βαλει τα 8.1 δεν τα περιμενα να είναι τοσο γρηγορο λειτουργηκο. είναι δοκιμη που το εβαλα για αυτό δεν εχει ακομη προγραμμτα μονο τα driver της καρτας γραφικων εβαλα προς το παρον.

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Δημοσίευση: 28 Βοηθεια για τα Windows 8 - Σελίδα 2 Empty Απ: Βοηθεια για τα Windows 8 Τετ 4 Δεκ - 10:21

nikiforos

nikiforos
    Moderator

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Κ που να δεις τι γινεται με τα συστηματα που φορανε νεες μητρικες και ενσωματωνουν του uefi bios...
    Φαντασου οτι στο συστημα μου, μετα απ το boot logo βλεπω κατευθειαν  την επιφανεια εργασιας με ανοικτο chrome και ολες τις αρχικες καρτελες που του χω ορισει. 
    Δεν βλεπω ποτε το loading των windows.

Φυσικα απο 7αρια ειναι πολυ πιο γρηγορα αλλα οπως εγραψα και σε πιο πανω post, μπορει να τυχει να δεις καποια bugs λογο ασυμβατοτητας καποιον προγραμματων. πχ στο hwmonitor που ειναι για 
    ελεγχο θερμοκρασιων.. την μια μερα ολα οκ.. την αλλη σου δειχνει cpu temp 150βαθμους! Αλλα οκ, ολα θα στρωσουν.

Δημοσίευση: 29 Βοηθεια για τα Windows 8 - Σελίδα 2 Empty Απ: Βοηθεια για τα Windows 8 Τετ 4 Δεκ - 15:27

constantinos

constantinos
    Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Μου εβγαλε runtime error δεν ξερω γιατι και περασα παλι τα 7αρια δυστυχως δυσκολευτικα να διαχειριστω τα 8

Δημοσίευση: 30 Βοηθεια για τα Windows 8 - Σελίδα 2 Empty Απ: Βοηθεια για τα Windows 8 Πεμ 5 Δεκ - 11:27

nikiforos

nikiforos
    Moderator

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    To runtime error πιθανον να σου εμφανιστηκε αν δεν ειχες κανει ολα τα updates των windows ή αν ελειπε καποιο πακετο απο frameworks κλπ.

Αλλα αφου δεν σε βολεψαν και δεν ειχες ουσιαστικο λογο να πας σε 8.1 μενεις στα 7 που τα εχεις συνηθισει και κανεις την δουλεια σου.

Δημοσίευση: 31 Βοηθεια για τα Windows 8 - Σελίδα 2 Empty Απ: Βοηθεια για τα Windows 8 Παρ 6 Δεκ - 9:52

constantinos

constantinos
    Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Αυτο θα κανω ευχαριστω για την βοηθεια μπωρει να κλειδωση το θεμα Wink

Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα

Μοιραστείτε αυτό το θέμα

Url
    BBcode
    HTML

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή. Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης