thegreeksenergy.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Advertisement
Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

• Κωδικός πρόσβασης

+2
    Warrior7
    clavier
    6 απαντήσεις

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]  

Δημοσίευση: 1 Κωδικός πρόσβασης  - Σελίδα 2 Empty Κωδικός πρόσβασης Πεμ 16 Ιαν - 9:51

clavier

clavier
    Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :

Πρίν απο 2 μέρες έκανα Επαναφορά Συστήματος στα "Windows XP Pro".
    Εχθές με δούλευε κανονικά και όλα καλά, αλλά σήμερα το πρωί μου ζητάει κωδικό Πρόσβασης.
    Να σημειώσω πως το PC είναι της κόρης μου η οποία δεν θυμάται ΑΝ και ΠΟΙΟ κωδικό είχε βάλει.
    Το συγκεκριμένο PC το δουλεύω 4-5 μήνες και δεν μου είχε βγάλει αλλη φορά σ' αυτόν τον πίνακα. Με το που το άνοιγα με πήγαινε στους χρήστες, επέλεγα το όνομά μου και έμπαινα.
    Σήμερα όμως έκανε επανάσταση, και με πάει αλλού.

Δημοσίευση: 26 Κωδικός πρόσβασης  - Σελίδα 2 Empty Απ: Κωδικός πρόσβασης Τετ 22 Ιαν - 9:00

atozak

atozak
    Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Παλιότερο ενεργό μέλος
    Επιστροφή στην κορυφή
    τορα τα 7ρια τα εχεις σε cd/dvd?  Rolling Eyes

https://www.thegreeksenergy.com

Δημοσίευση: 27 Κωδικός πρόσβασης  - Σελίδα 2 Empty Απ: Κωδικός πρόσβασης Τετ 22 Ιαν - 10:27

clavier

clavier
    Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    atozak έγραψε:τορα τα 7ρια τα εχεις σε cd/dvd?  Rolling Eyes

Σε DVD.iso τα έχω Άγγελε. Τα είχα περάσει και στο δικό μου τον Σεπτέμβρη.

Δημοσίευση: 28 Κωδικός πρόσβασης  - Σελίδα 2 Empty Απ: Κωδικός πρόσβασης Τετ 22 Ιαν - 11:16

nikiforos

nikiforos
    Moderator

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Δεν ζαλιζεις καθολου. αλλωστε γι αυτο ειμαστε ολοι εδω, εκτος απο κουβεντουλα να μαθανουμε και τιποτα. 
    Απλως πετυχες φαση που ειμαι εκτος αθηνων και με περιορισμενο χρονο! Μολις επιστρεψω θα ανεβασω οδηγο για προσπελαση του κωδικου.

Δημοσίευση: 29 Κωδικός πρόσβασης  - Σελίδα 2 Empty Απ: Κωδικός πρόσβασης Τετ 22 Ιαν - 12:55

clavier

clavier
    Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    nikiforos έγραψε:Δεν ζαλιζεις καθολου. αλλωστε γι αυτο ειμαστε ολοι εδω, εκτος απο κουβεντουλα να μαθανουμε και τιποτα.  Απλως πετυχες φαση που ειμαι εκτος αθηνων και με περιορισμενο χρονο! Μολις επιστρεψω θα ανεβασω οδηγο για προσπελαση του κωδικου.

Ενημερωτικά Νικηφόρε εχθές το βράδυ έκανα format, οπότε μην επιβαρύνεις το πρόγραμμά σου άλλο.
    Σ' ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον σου.

Δημοσίευση: 30 Κωδικός πρόσβασης  - Σελίδα 2 Empty Απ: Κωδικός πρόσβασης Παρ 24 Ιαν - 23:59

clavier

clavier
    Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Η Θάλεια αν θέλει μπορεί να διαγράψει το θέμα.

Δημοσίευση: 31 Κωδικός πρόσβασης  - Σελίδα 2 Empty Απ: Κωδικός πρόσβασης Σαβ 25 Ιαν - 1:06

nikiforos

nikiforos
    Moderator

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Το θέμα λύθηκε και κλειδώνεται.

Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα

Μοιραστείτε αυτό το θέμα

Url
    BBcode
    HTML

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή. Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης