thegreeksenergy.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Advertisement
Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

• Γονικος ελεγχος

5 απαντήσεις

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]  

Δημοσίευση: 1 Γονικος ελεγχος - Σελίδα 2 Empty Γονικος ελεγχος Κυρ 5 Οκτ - 11:05

man0sk9

man0sk9
    Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :

Εχω προβλημα με τον γονικο ελεγχο..Θελω να τον απενεργοποιησω αλλα δεν γνωριζω πως..Με συνεπεια να μην μου ανοιγει πολλα προγραμματα... Μπορει καποιος να βοηθησει??

Δημοσίευση: 26 Γονικος ελεγχος - Σελίδα 2 Empty Απ: Γονικος ελεγχος Κυρ 5 Οκτ - 22:41

man0sk9

man0sk9
    Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Το εγραψα δεν βγαζει τπτ στην αναζητηση...Ultimate

Δημοσίευση: 27 Γονικος ελεγχος - Σελίδα 2 Empty Απ: Γονικος ελεγχος Κυρ 5 Οκτ - 22:48

Paulos

Paulos
    WebMaster

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Πάτα έναρξη - εκτέλεση και secpol.ms

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Δημοσίευση: 28 Γονικος ελεγχος - Σελίδα 2 Empty Απ: Γονικος ελεγχος Κυρ 5 Οκτ - 22:51

man0sk9

man0sk9
    Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Tα windows δεν είναι δυνατόν να το βρούνε

Δημοσίευση: 29 Γονικος ελεγχος - Σελίδα 2 Empty Απ: Γονικος ελεγχος Κυρ 5 Οκτ - 22:56

constantinos

constantinos
    Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    πρεπει να το κανεις απενεγροποιησης τον γονικο ελεγχο απο τα στειχεια ελεγχου χρηστη. δες στην εικονα 

Δημοσίευση: 30 Γονικος ελεγχος - Σελίδα 2 Empty Απ: Γονικος ελεγχος Κυρ 5 Οκτ - 22:59

man0sk9

man0sk9
    Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    File kostantine to dokimasa auto alla den ginetai gt telika exw problhma me ton xrhsth diavase ligo ta sxolia kai tha katalaveis..euxaristv pantws!!

Δημοσίευση: 31 Γονικος ελεγχος - Σελίδα 2 Empty Απ: Γονικος ελεγχος Κυρ 5 Οκτ - 23:04

Paulos

Paulos
    WebMaster

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Paulos έγραψε:Πάτα έναρξη - εκτέλεση και secpol.ms

Κάνε αυτό αλλα βάλε gpedit.msc.

Δημοσίευση: 32 Γονικος ελεγχος - Σελίδα 2 Empty Απ: Γονικος ελεγχος Κυρ 5 Οκτ - 23:04

Paulos

Paulos
    WebMaster

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    man0sk9 έγραψε:File kostantine to dokimasa auto alla den ginetai gt telika exw problhma me ton xrhsth diavase ligo ta sxolia kai tha katalaveis..euxaristv pantws!!

Μην γράφεις με greeklish σε παρακαλώ.

Δημοσίευση: 33 Γονικος ελεγχος - Σελίδα 2 Empty Απ: Γονικος ελεγχος Κυρ 5 Οκτ - 23:05

constantinos

constantinos
    Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    μαλλον δεν εισαι εσυ ο admin απο  οτι εχω καταλαβει  απο τα σχολια.

Δημοσίευση: 34 Γονικος ελεγχος - Σελίδα 2 Empty Απ: Γονικος ελεγχος Κυρ 5 Οκτ - 23:09

man0sk9

man0sk9
    Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Κατι εβγαλε τωρα..Λεει προγραμμα επεξεργασιας πολιτικης τοπικης ομαδας

Δημοσίευση: 35 Γονικος ελεγχος - Σελίδα 2 Empty Απ: Γονικος ελεγχος Κυρ 5 Οκτ - 23:10

Paulos

Paulos
    WebMaster

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Ωραία δοκίμασε να κάνεις αυτα

Local Policies - Security Options - Administrator Account Status και θα το κάνεις Enable

Δημοσίευση: 36 Γονικος ελεγχος - Σελίδα 2 Empty Απ: Γονικος ελεγχος Κυρ 5 Οκτ - 23:16

man0sk9

man0sk9
    Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Που να τα κανω αυτα??

Δημοσίευση: 37 Γονικος ελεγχος - Σελίδα 2 Empty Απ: Γονικος ελεγχος Κυρ 5 Οκτ - 23:17

Paulos

Paulos
    WebMaster

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    βάλε μου σε εικόνα τι βλέπεις...το παράθυρο που σου άνοιξε...

Δημοσίευση: 38 Γονικος ελεγχος - Σελίδα 2 Empty Απ: Γονικος ελεγχος Κυρ 5 Οκτ - 23:24

man0sk9

man0sk9
    Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Βλεπω αυτο που δειχνει εδω αλλα εμενα ειναι ολα με χ

Δημοσίευση: 39 Γονικος ελεγχος - Σελίδα 2 Empty Απ: Γονικος ελεγχος Κυρ 5 Οκτ - 23:26

Paulos

Paulos
    WebMaster

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Δοκίμασε και αυτό

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

Δημοσίευση: 40 Γονικος ελεγχος - Σελίδα 2 Empty Απ: Γονικος ελεγχος Κυρ 5 Οκτ - 23:27

man0sk9

man0sk9
    Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    και πριν ανοιξει μου λεει οτι δεν εχω δικαιωμα για την εκτελεση αυτης της διεργασιας

Δημοσίευση: 41 Γονικος ελεγχος - Σελίδα 2 Empty Απ: Γονικος ελεγχος Κυρ 5 Οκτ - 23:32

man0sk9

man0sk9
    Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Ποιο απο τα δυο να κατεβασω?

Δημοσίευση: 42 Γονικος ελεγχος - Σελίδα 2 Empty Απ: Γονικος ελεγχος Κυρ 5 Οκτ - 23:33

Paulos

Paulos
    WebMaster

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Το πρώτο...Δεν έχω δοκιμάσει την εφαρμογή απλά από ότι διάβασα μπορείς να ανοίξεις μια εφαρμογή κτλ μέσω αυτό..

Δημοσίευση: 43 Γονικος ελεγχος - Σελίδα 2 Empty Απ: Γονικος ελεγχος Κυρ 5 Οκτ - 23:36

man0sk9

man0sk9
    Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    το κατεβασα εχει 2 εφαρμογες για να ανοιξεις αλλα παλι θελουν εκτελεση ως διαχειρηστης

Δημοσίευση: 44 Γονικος ελεγχος - Σελίδα 2 Empty Απ: Γονικος ελεγχος Κυρ 5 Οκτ - 23:38

constantinos

constantinos
    Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    κανε ενα φορματ και θα εισαι μια χαρα φιλε μου!!  Wink

Δημοσίευση: 45 Γονικος ελεγχος - Σελίδα 2 Empty Απ: Γονικος ελεγχος Κυρ 5 Οκτ - 23:42

man0sk9

man0sk9
    Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Προς τα  εκει παει η δουλεια φιλε...

Δημοσίευση: 46 Γονικος ελεγχος - Σελίδα 2 Empty Απ: Γονικος ελεγχος Κυρ 5 Οκτ - 23:48

Paulos

Paulos
    WebMaster

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Δοκίμασε κάτι ακομή θα πας πίνακας ελέγχου - Αλλαγή ρυθμίσεων ελέγχου λογαριασμού χρήστη και...

Δημοσίευση: 47 Γονικος ελεγχος - Σελίδα 2 Empty Απ: Γονικος ελεγχος Δευ 6 Οκτ - 11:04

man0sk9

man0sk9
    Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Δεν γινεται γτ και παλι πρεπει να ειμαι διαχειριστης για να κανω αλλαγες

Δημοσίευση: 48 Γονικος ελεγχος - Σελίδα 2 Empty Απ: Γονικος ελεγχος Δευ 6 Οκτ - 11:25

atozak

atozak
    Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Παλιότερο ενεργό μέλος
    Επιστροφή στην κορυφή
    man0sk9 έγραψε:Φιλε μου βγαζει...Ενα παραθυρακι που λεει ελεγχος λογαριαμου χρηστη(UAC)..Και απο κατω λεει για να συνεχιστε πατηστε κωδικο προσβασης διαχειρηστη και στην συνεχεια το κουμπι ναι...Αυτο το μυνημα μου το βγαζει παντου...Αλλλα πρωτον δεν εχω βαλει κανενα κωδικο και δευτερον δεν μπορει να γραψεις πουθενα κατι!!

για να απενεργοπηισης το uac ( που και μενα μου σπαει τα νευρα
    1πατας εναρξη [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
    2 γραφης στην αναζητιση uac και πτας εντερ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
    3 κανης της ριθμησις σου και εισε οκ ( εγω σινιθοσ το εχο κατο κατο ) [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
    4 πατας οκ και εισε οκ

https://www.thegreeksenergy.com

Δημοσίευση: 49 Γονικος ελεγχος - Σελίδα 2 Empty Απ: Γονικος ελεγχος Δευ 6 Οκτ - 11:47

man0sk9

man0sk9
    Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Δεν μπορω να το απενεργοποιησω γτ μου βγαζει να πληκτρολογησω κωδικο προσβασης διαχειρηστη αλλα δεν εχω βαλει κανενα κωδικο εγω και εκει κολαει ολο το πραμα..Εχω προβλημα με τον διαχειρηστη ειμαι τυπικος χρηστης και δεν μπορω να κανω αλλαγες..Και το μπροβλημα ωρα ειναι πως θα γινει να ειμαι εγω ο διαχειριστης

Δημοσίευση: 50 Γονικος ελεγχος - Σελίδα 2 Empty Απ: Γονικος ελεγχος Δευ 6 Οκτ - 20:03

Paulos

Paulos
    WebMaster

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Τελικά βρήκες άκρη;

Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα

Μοιραστείτε αυτό το θέμα

Url
    BBcode
    HTML

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή. Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης