thegreeksenergy.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Advertisement
Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

• +5
    mastersakis
    Paulos
    Christina
    atozak
    biskota
    9 απαντήσεις

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]  

Δημοσίευση: 1 Πρόβλημα εισόδου στο gmail - Σελίδα 2 Empty Πρόβλημα εισόδου στο gmail Τρι 24 Μαρ - 0:36

biskota

biskota
    Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :

Καλησπέρα, είχα ξεχάσει τον κωδικό σύνδεσης στο gmail και προσπάθησα να κάνω ανάκτηση δίνοντας άλλο email το θέμα όμως είναι ότι ζητάει πάρα πολλές λεπτομέρειες του στυλ πότε γράφτηκες πρώτη φορά, διευθύνσεις email άλλων χρηστών που επικοινωνώ, και διάφορα άλλα τα οποία είναι αδύνατον να θυμάμαι απορώ γιατί το έχουν κάνει τόσο περίπλοκο, έκανα την διαδικασία αλλά ήταν αποτυχημένη. Και ενώ αργότερα θυμήθηκα τον κώδικο πρόσβασης δεν μπορώ να συνδεθώ πάλι...ίσως γιατί έκανα την διαδικασία...και μπλόκαρε; δεν ξέρω.

Τι μπορώ να κάνω; μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;

Δημοσίευση: 26 Πρόβλημα εισόδου στο gmail - Σελίδα 2 Empty Απ: Πρόβλημα εισόδου στο gmail Κυρ 5 Απρ - 11:42

biskota

biskota
    Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Paulos έγραψε:Επίσης δοκίμασε να δουλέψεις - ψάξεις με τη παρακάτω εφαρμογή [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

Ευχαριστώ, αν όμως έχω διαγράψει τα cookies και το ιστορικό θα μου εμφανίσει παρ όλα αυτά τον κωδικό;

Δημοσίευση: 27 Πρόβλημα εισόδου στο gmail - Σελίδα 2 Empty Απ: Πρόβλημα εισόδου στο gmail Κυρ 5 Απρ - 12:22

Θάλεια

Θάλεια
    Administrator

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Αν δεν κανω λαθος αν εχεις αποθηκευση τον κωδικο στο browser μπορεις να το διαγραψεις μονο αν μπεις στις επιλογες και οχι αν κανεις καθαρισμο cookies.

https://www.thegreeksenergy.com/forum

Δημοσίευση: 28 Πρόβλημα εισόδου στο gmail - Σελίδα 2 Empty Απ: Πρόβλημα εισόδου στο gmail Κυρ 5 Απρ - 14:49

atozak

atozak
    Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Παλιότερο ενεργό μέλος
    Επιστροφή στην κορυφή
    εχο την εντιποση πος σου δινη την επιλογη με το κινιτο και αργοτερα...εγω θημαμε πος δεν το ειχα κανη αμεσος. ψαξτο λιτο

https://www.thegreeksenergy.com

Δημοσίευση: 29 Πρόβλημα εισόδου στο gmail - Σελίδα 2 Empty Απ: Πρόβλημα εισόδου στο gmail Κυρ 5 Απρ - 17:10

Paulos

Paulos
    WebMaster

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    biskota έγραψε:
    Paulos έγραψε:Επίσης δοκίμασε να δουλέψεις - ψάξεις με τη παρακάτω εφαρμογή [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

Ευχαριστώ, αν όμως έχω διαγράψει τα cookies και το ιστορικό θα μου εμφανίσει παρ όλα αυτά τον κωδικό;

Δεν το γνωρίζω αυτό δεν το έχω τσεκάρει, επίσης μια επιλογή είναι να "πάρεις" την εφαρμογή και να τη περάσεις σε ένα άλλο pc με το οποίο μπήκες στο email σου. (Αν δεν δουλεύει σε περίπτωση καθαρισμού που λές).

Δημοσίευση: 30 Πρόβλημα εισόδου στο gmail - Σελίδα 2 Empty Απ: Πρόβλημα εισόδου στο gmail Κυρ 5 Απρ - 17:33

biskota

biskota
    Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Paulos έγραψε:
    biskota έγραψε:

Δεν το γνωρίζω αυτό δεν το έχω τσεκάρει, επίσης μια επιλογή είναι να "πάρεις" την εφαρμογή και να τη περάσεις σε ένα άλλο pc με το οποίο μπήκες στο email σου. (Αν δεν δουλεύει σε περίπτωση καθαρισμού που λές).

To κατέβασα....και μου έβγαλε όλους τους κωδικούς με όλα τα email, είναι καλό. Είχα κάνει λάθος στον κωδικό παρά έναν αριθμό. Παρ όλα αυτά δεν μου δίνει πρόσβαση. Ίσως απλά να είναι και αυτό που είπε η Θάλεια ότι έχει μπλοκαριστεί η πρόσβαση για λόγους ασφαλείας. Το θέμα είναι πότε θα ξεμπλοκαριστεί και αν.

Δημοσίευση: 31 Πρόβλημα εισόδου στο gmail - Σελίδα 2 Empty Απ: Πρόβλημα εισόδου στο gmail Κυρ 5 Απρ - 17:35

biskota

biskota
    Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Θάλεια έγραψε:Αν δεν κανω λαθος αν εχεις αποθηκευση τον κωδικο στο browser μπορεις να το διαγραψεις μονο αν μπεις στις επιλογες και οχι αν κανεις καθαρισμο cookies.

Όταν λες από τις επιλογές; εννοείς ρυθμίσεις;

Δημοσίευση: 32 Πρόβλημα εισόδου στο gmail - Σελίδα 2 Empty Απ: Πρόβλημα εισόδου στο gmail Κυρ 5 Απρ - 19:17

Θάλεια

Θάλεια
    Administrator

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    biskota έγραψε:
    Θάλεια έγραψε:Αν δεν κανω λαθος αν εχεις αποθηκευση τον κωδικο στο browser μπορεις να το διαγραψεις μονο αν μπεις στις επιλογες και οχι αν κανεις καθαρισμο cookies.

Ναι αν πας στις ρυθμισεις και στη συνεχεια ασφαλεια θα σου βγαλει τους αποθηκευμενους κωδικους μονο απο εκει μπορεις να τους διαγραψεις.Εκτος και αν εχεις κανει φορματ και εννοειται χανονται αυτα οτι και να αποθηκευσεις εκει.

Δημοσίευση: 33 Πρόβλημα εισόδου στο gmail - Σελίδα 2 Empty Απ: Πρόβλημα εισόδου στο gmail Δευ 6 Απρ - 10:18

biskota

biskota
    Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Θάλεια έγραψε:
    biskota έγραψε:

Ναι αν πας στις ρυθμισεις και στη συνεχεια ασφαλεια θα σου βγαλει τους αποθηκευμενους κωδικους μονο απο εκει μπορεις να τους διαγραψεις.Εκτος και αν εχεις κανει φορματ και εννοειται χανονται αυτα οτι και να αποθηκευσεις εκει.

Πλέον είμαι σίγουρος για τον κωδικό. Κατέβασα αυτό που μου πρότεινε ο Παύλος και μου τα έβγαλε όλα. Παρ όλα αυτά ακόμη δεν μπορώ να μπω στον λογαριασμό μου. Ίσως να μην μου δίνει πρόσβαση για λόγους ασφαλείας. Ξέρεις μήπως αν «ξεκλειδώνει» κάποια στιγμή;

Δημοσίευση: 34 Πρόβλημα εισόδου στο gmail - Σελίδα 2 Empty Απ: Πρόβλημα εισόδου στο gmail Δευ 6 Απρ - 18:25

Θάλεια

Θάλεια
    Administrator

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    δοκιμασε μια και αυτο εδω

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
    και επελεξε εκει που γραφει οτι γνωριζεις τον κωδικο και ονομα χρηστη και συνέχισε να δεις μηπως σου βγαλει κατι αλλο.

Δημοσίευση: 35 Πρόβλημα εισόδου στο gmail - Σελίδα 2 Empty Απ: Πρόβλημα εισόδου στο gmail Τρι 7 Απρ - 15:01

biskota

biskota
    Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    To ίδιο....δεν αλλάζει κάτι. Θα επιχειρήσω να μπω μετά από κανένα μπας και «ξεκλειδώσει». Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.

Δημοσίευση: 36 Πρόβλημα εισόδου στο gmail - Σελίδα 2 Empty Απ: Πρόβλημα εισόδου στο gmail Τετ 15 Απρ - 0:52

KAKOS

KAKOS
    Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Google account recovery :
    [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
    Πατας δεν γνωριζω τον κωδικο συνδεσης μου > βαζεις το εμαιλ σου και μετα συνεχεια >  Οταν σου βγαλει πληκτρολογηστε τον τελευταιο κωδικο που θυμαστε πατηστε στο απο κατω κουτι <<Δεν γνωριζω>> > τωρα πατηστε συνεχεια για να σας στειλει μυνημα τον κωδικο επαληθευσης > βαλτε τον κωδικο επαληθευσης που σας σταλθηκε > συνεχεια > πληκτρολογηστε τον νεο σας κωδικο. :cofffffe:

Δημοσίευση: 37 Πρόβλημα εισόδου στο gmail - Σελίδα 2 Empty Απ: Πρόβλημα εισόδου στο gmail Παρ 17 Απρ - 12:11

biskota

biskota
    Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    KAKOS έγραψε:Google account recovery : [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] Πατας δεν γνωριζω τον κωδικο συνδεσης μου > βαζεις το εμαιλ σου και μετα συνεχεια >  Οταν σου βγαλει πληκτρολογηστε τον τελευταιο κωδικο που θυμαστε πατηστε στο απο κατω κουτι <<Δεν γνωριζω>> > τωρα πατηστε συνεχεια για να σας στειλει μυνημα τον κωδικο επαληθευσης > βαλτε τον κωδικο επαληθευσης που σας σταλθηκε > συνεχεια > πληκτρολογηστε τον νεο σας κωδικο. :cofffffe:

Mέχρι το σημείο: «Δεν γνωρίζω»... πάει καλά. Μετά για να πατήσω συνέχεια πρέπει να συμπληρώσω αυτά : Στοιχεία επικοινωνίας
    Εισαγάγετε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όπου μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας εάν είναι απαραίτητο (Απαιτείται)

Το απαιτούμενο πεδίο δεν πρέπει να είναι κενό
    Υπόδειξη: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που προσθέσατε πρόσφατα στο λογαριασμό σας.
    Εισαγάγετε ξανά τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (Απαιτείται)

Το απαιτούμενο πεδίο δεν πρέπει να είναι κενό

Οπότε δεν αλλάζει κάτι...μια απ τα ίδια. Λογικά τον έχω χάσει τον λογαριαμό μου. Δεν νομίζω ότι θα ξεμπλοκάρει.

Δημοσίευση: 38 Πρόβλημα εισόδου στο gmail - Σελίδα 2 Empty Απ: Πρόβλημα εισόδου στο gmail Κυρ 19 Απρ - 15:45

KAKOS

KAKOS
    Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Εισαγε μια διευθυνση (Gmail) στο οποιο εχεις κανονικη προσβαση ωστε να σου στειλουν τα απαραιτητα στοιχεια και στειλε μου τι σου εστειλε στο Gmail σου ωστε να το επαναφερουμε πισω.

Δημοσίευση: 39 Πρόβλημα εισόδου στο gmail - Σελίδα 2 Empty Απ: Πρόβλημα εισόδου στο gmail Δευ 10 Απρ - 17:35

GAMSgr

GAMSgr
    Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    biskota έγραψε:Καλησπέρα, είχα ξεχάσει τον κωδικό σύνδεσης στο gmail και προσπάθησα να κάνω ανάκτηση δίνοντας άλλο email το θέμα όμως είναι ότι ζητάει πάρα πολλές λεπτομέρειες του στυλ πότε γράφτηκες πρώτη φορά, διευθύνσεις email άλλων χρηστών που επικοινωνώ, και διάφορα άλλα τα οποία είναι αδύνατον να θυμάμαι απορώ γιατί το έχουν κάνει τόσο περίπλοκο, έκανα την διαδικασία αλλά ήταν αποτυχημένη. Και ενώ αργότερα θυμήθηκα τον κώδικο πρόσβασης δεν μπορώ να συνδεθώ πάλι...ίσως γιατί έκανα την διαδικασία...και μπλόκαρε; δεν ξέρω. Τι μπορώ να κάνω; μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;

Δυστυχώς δε υπάρχει άλλη λύση [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] .

Κλειδώνει.

http://best-gaming.net

Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα

Μοιραστείτε αυτό το θέμα

Url
    BBcode
    HTML

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή. Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης