thegreeksenergy.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Advertisement
Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software


 • Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


  Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]  

  Δημοσίευση: 1 Τα 5 καλύτερα δωρεάν Antivirus για Windows Empty Τα 5 καλύτερα δωρεάν Antivirus για Windows Σαβ 30 Μάης - 11:56

  Paulos

  Paulos
  WebMaster

  Κερδισμένα Βραβεία :
  Επιστροφή στην κορυφή
  Τα 5 καλύτερα δωρεάν Antivirus για Windows 1131

  Ως χρήστης των Windows, έχετε τρεις πιθανές διαδρομές σχετικά με την ασφάλεια του συστήματος. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ενσωματωμένη σουίτα ασφαλείας των Windows, να εγκαταστήσετε λογισμικό ασφαλείας τρίτων ή να αγνοήσετε εντελώς την ασφάλεια (δεν το συνιστώ).

  Η ασφάλεια των Windows (πρώην Windows Defender) είναι καλύτερη από ποτέ. Ως προεπιλεγμένη επιλογή ασφάλειας, είστε σε ασφαλή χέρια. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να επιλέξετε μια δωρεάν εναλλακτική σουίτα ασφαλείας.

  Εδώ είναι πέντε από τις καλύτερες δωρεάν σουίτες ασφαλείας για Windows, οι οποίες προσφέρουν όλες τις δυνατότητες προστασίας από ιούς, antimalware σε πραγματικό χρόνο.

  1. Bitdefender Antivirus Free Edition


  Τα 5 καλύτερα δωρεάν Antivirus για Windows 121

  Το Bitdefender Antivirus Free Edition κατατάσσεται σταθερά σε ανεξάρτητους ιστότοπους δοκιμών προστασίας από ιούς, προσφέροντας βραβευμένη προστασία για τον υπολογιστή σας Windows.

  Η δωρεάν έκδοση Bitdefender σάς προσφέρει τον πυρήνα της premium σουίτας Bitdefender. Αυτό σημαίνει εξαιρετική προστασία από ιούς, κακόβουλα προγράμματα, ransomware, phishing και άλλους ιστότοπους απάτης. Το Bitdefender Antivirus Free Edition παρέχει προστασία κατά των ιών σε πραγματικό χρόνο και λαμβάνει άμεση, αυτόνομη ενέργεια για την προστασία του συστήματός σας.

  Το μόνο μειονέκτημα του Bitdefender Antivirus Free Edition είναι η αυτονομία. Υπάρχει μικρή προσαρμογή στην δωρεάν έκδοση Bitdefender. Αν και αυτό είναι ιδανικό για όσους θέλουν να κατεβάσουν, να εγκαταστήσουν και να λάβουν άμεση προστασία, μπορεί να προκαλέσει προβλήματα κατά καιρούς με false positives.

  Ωστόσο, αυτές οι περιπτώσεις είναι λίγες. Συνολικά, το Bitdefender Antivirus Free Edition είναι μια εξαιρετική σουίτα ασφαλείας στο Διαδίκτυο.

  Χαρακτηριστικά με μια ματιά:

  - Βραβευμένη προστασία από ιούς και antimalware
  - Αυτόματη ανίχνευση και κατάργηση κακόβουλου λογισμικού, εzero-day exploits, rootkit και spyware
  - Λειτουργεί καλά με άλλα προγράμματα, όπως παιχνίδια και προγράμματα media editors.

  Download: Bitdefender Antivirus Free Edition

  2. Kaspersky Security Cloud Free

  Τα 5 καλύτερα δωρεάν Antivirus για Windows Kasper10

  Το Kaspersky Security Cloud Free είναι η δωρεάν σουίτα ασφαλείας από την Kaspersky Lab. Παρόλο που υπήρχαν ισχυρισμοί ότι τα προϊόντα προστασίας από ιούς της Kaspersky Lab ήταν εργαλεία spyware για τη ρωσική κυβέρνηση, υπάρχουν ελάχιστες ενδείξεις ότι οι τακτικοί καταναλωτές πρέπει να σταματήσουν να χρησιμοποιούν ένα από τα πιο αποτελεσματικά εργαλεία προστασίας από ιούς.

  Το Kaspersky Security Cloud Free είναι ένα άλλο εργαλείο ασφάλειας για το Διαδίκτυο που λειτουργεί με συνέπεια σε δοκιμές προστασίας από ιούς και antimalware. Όπως και η δωρεάν έκδοση του Bitdefender, η δωρεάν έκδοση του Kaspersky σας προσφέρει τη βασική εμπειρία προστασίας από ιούς από το premium προϊόν, χωρίς ορισμένες λειτουργίες.

  Οι πρόσφατες ενημερώσεις στο Kaspersky Free περιλαμβάνουν μια ενσωματωμένη επιλογή VPN για την προστασία των δεδομένων σας στο διαδίκτυο, καθώς και μια λειτουργία ασφαλούς αποθήκευσης κωδικού πρόσβασης. Επιπλέον, η σουίτα ασφαλείας είναι απλή στην πλοήγηση.

  Χαρακτηριστικά με μια ματιά:

  - Αυτόματη αφαίρεση ιών και κακόβουλου λογισμικού - χωρίς ενοχλητικά αναδυόμενα παράθυρα
  - Πολύ χαμηλή κατανάλωση πόρων κατά τη σάρωση συστήματος
  - Προαιρετική επέκταση προγράμματος περιήγησης Kaspersky Free για έλεγχο κακόβουλων ιστοσελίδων
  - Περιλαμβάνει email, instant messaging και άλλα τοπικά προγράμματα σάρωσης και προστασίας

  Download: Kaspersky Security Cloud Free

  3. Avira Free Antivirus

  Τα 5 καλύτερα δωρεάν Antivirus για Windows 162

  Το Avira Free Antivirus (δεν πρέπει να συγχέεται με το AVG ή το Avast) είναι μια από τις καλύτερες δωρεάν σουίτες ασφαλείας στο Διαδίκτυο. Ξεπερνά τακτικά τους "μεγάλους" της ασφάλειας - συμπεριλαμβανομένων των Kaspersky, Norton και McAfee - σε ελεγχόμενες συγκρίσεις πραγματικής αποτελεσματικότητας από ιστότοπους όπως της AV-Comparatives.

  Παίρνετε αυτό που θα περιμένατε και πολλά άλλα. Ο σαρωτής antivirus / antimalware παρέχει μη αυτόματη προστασία σε πραγματικό χρόνο από κάθε είδους κινδύνους και οι σαρώσεις σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιούν μια βάση δεδομένων cloud για να ενημερώνεστε και να σας προστατεύουν από νέες και αναδυόμενες απειλές.

  Αυτό που είναι ωραίο για το Avira είναι ότι εντοπίζει και αποκλείει ενδεχομένως ανεπιθύμητες εφαρμογές - προγράμματα εγκατάστασης που καταλήγουν στο σύστημά σας χωρίς να το γνωρίζετε.

  Εάν εγκαταστήσετε τη δωρεάν επέκταση του προγράμματος περιήγησης Avira, τότε μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από λειτουργίες όπως ανίχνευση κακόβουλου ιστότοπου και ad-tracker blocker.

  Το μόνο σημαντικό μειονέκτημα του Avira Free Antivirus είναι ο αριθμός των αναδυόμενων παραθύρων. Σας ενοχλεί κατά καιρούς να κάνετε αναβάθμιση στην premium έκδοση της σουίτας ασφαλείας. Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές δωρεάν σουίτες που δεν σας ενοχλούν με διαφημίσεις για επιτραπέζιους υπολογιστές, από τις οποίες η Avira θα μπορούσε να μάθει.

  Χαρακτηριστικά με μια ματιά:

  - Το πρόγραμμα προστασίας από ιούς αποκλείει κακόβουλα προγράμματα, trojans, worms και spyware
  - Προστασία σε πραγματικό χρόνο με βάση την ενημερωμένη βάση δεδομένων cloud
  - Αποκλείει τις ανεπιθύμητες εφαρμογές που έχουν ενσωματωθεί σε προγράμματα εγκατάστασης
  - Η επέκταση προγράμματος περιήγησης προσφέρει ακόμη περισσότερες προστατευτικές δυνατότητες

  Download: Avira Free Antivirus

  4. Sophos Home Free

  Τα 5 καλύτερα δωρεάν Antivirus για Windows VlW5UzCST9CdS8Am6040+1

  Το Sophos Home Free φέρνει την ισχυρή σουίτα ασφαλείας διαδικτύου της Sophos στους οικιακούς υπολογιστές σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Sophos Home Free για να προστατεύσετε ταυτόχρονα έως και τρεις υπολογιστές, κάτι που είναι βολικό σε συνδυασμό με τους ενσωματωμένους γονικούς ελέγχους.

  Το Sophos Home Free δεν προσφέρει πολλά στον προηγμένο εξοπλισμό. Ωστόσο, μπορείτε να κάνετε λήψη και εγκατάσταση του Sophos Home Free και να το αφήσετε να λειτουργήσει. Θα αποκλείσει και θα αφαιρέσει αυτόματα ιούς και κακόβουλα προγράμματα.

  Επιπλέον, το Sophos Home Free προσθέτει προστασία στο διαδίκτυο. Η δωρεάν σουίτα ασφαλείας αποκλείει το άνοιγμα κακόβουλων ιστότοπων και σταματά πιθανές επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (phishing).

  Θα παρατηρήσετε ότι η εικόνα εμφανίζει την έκδοση Premium της σουίτας ασφαλείας Sophos Home. Όταν κάνετε λήψη και εγκατάσταση του Sophos Home Free, λαμβάνετε μια δωρεάν δοκιμή 30 ημερών της premium έκδοσης.

  Χαρακτηριστικά με μια ματιά:

  - Πρακτικός έλεγχος cloud των ρυθμίσεων ασφαλείας για υπολογιστές στο δίκτυό σας
  - Ενσωματωμένο ηλεκτρονικό ψάρεμα και κακόβουλο αποκλεισμό ιστοσελίδων
  - Εύκολη στη χρήση διεπαφή με γονικούς ελέγχους
  - Απεριόριστη προστασία για συσκευές Android και iOS

  Download: Sophos Home

  5. Panda Free Antivirus

  Τα 5 καλύτερα δωρεάν Antivirus για Windows 115

  Το Panda Free Antivirus είναι μια δωρεάν υψηλής ποιότητας σουίτα ασφαλείας για Windows. Εάν θέλετε μια απλή λύση που να είναι καλύτερη από το Windows Defender, αυτό είναι.

  Οι πρόσφατες ενημερώσεις του Panda Free Antivirus έχουν εκσυγχρονίσει το περιβάλλον εργασίας χρήστη, δίνοντάς του μια κομψή και μοντέρνα αίσθηση. Ωστόσο, παραμένει εύκολο να πλοηγηθείτε. Αυτές οι ίδιες ενημερώσεις εισήγαγαν επίσης ένα multimedia/game mode που σταματά το Panda Free Antivirus να παρεμβαίνει στον πόρο του συστήματος σε κρίσιμα σημεία.

  Σε σύγκριση με τα premium προϊόντα τους, το Panda Free Antivirus μπορεί να φαίνεται λίγο περιορισμένο. Δεν υπάρχει προστασία διαδικτυακών αγορών, δεν δημιουργούνται αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων, δεν υπάρχει κρυπτογράφηση αρχείων, ούτε βελτιστοποιήσεις συστήματος. Αλλά αυτό που κάνει καλά είναι η προστασία σε πραγματικό χρόνο από malware και spyware.

  Χαρακτηριστικά με μια ματιά:

  - Anti-spyware και εξωτερική προστασία συσκευών
  - Ενημερωμένοι ορισμοί κακόβουλου λογισμικού χρησιμοποιώντας μια βάση δεδομένων cloud
  - Προστασία URL/web filtering
  - Αναδυόμενα παράθυρα που ζητούν αναβάθμιση κάθε φορά

  Download: Panda Free Antivirus (Panda Dome Free)

  Αρέσει στον χρήστη Paulos


  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

  Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


  Μοιραστείτε αυτό το θέμα

  Url
  BBcode
  HTML

  Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή. Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης