thegreeksenergy.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Advertisement
Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software


 • Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


  Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]  

  nektaria simi

  nektaria simi
  Pc Team

  Κερδισμένα Βραβεία :
  Επιστροφή στην κορυφή
  Πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται αν αξίζει τον κόπο οι μεταχειρισμένοι  υπολογιστές. Οι περισσότεροι άνθρωποι που χρησιμοποιούν τους υπολογιστές τους για να περιηγηθούν απλά στο διαδίκτυο, να αποθηκεύσουν σημαντικά έγγραφα και να αφήσουν τα παιδιά τους  να ολοκληρώσουν την εργασία τους  διαπιστώνοντας ότι οι μεταχειρισμένες  συσκευές είναι περισσότερο από επαρκείς για να συμβαδίσουν με την τυπική τους ρουτίνα.


  Ωστόσο, είναι δυνατό να βρείτε μια μεταχειρισμένη συσκευή για συγκεκριμένες ανάγκες. Υπάρχουν φανταστικοί μεταχειρισμένοι φορητοί υπολογιστές για φοιτητές που είναι εύκολο να μεταφερθούν στην πανεπιστημιούπολη και έχουν επαρκή χώρο αποθήκευσης για εργασίες πανεπιστημίου. Οι μεταχειρισμένοι υπολογιστές  τυχερών παιχνιδιών είναι επίσης μια λαμπρή επιλογή για όσους θέλουν να βυθίσουν τα δάχτυλά τους στον ανταγωνιστικό διαδικτυακό κόσμο με μια πλήρη εγκατάσταση.
  Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα για την αγορά ενός μεταχειρισμένου φορητού υπολογιστή, το οποίο τελικά εξαρτάται από τις απαιτήσεις σας για το τι χρειάζεστε από έναν υπολογιστή.

  Πλεονεκτήματα Refurbished Laptop:
  Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της αγοράς μιας μεταχειρισμένης συσκευής είναι η τεράστια εξοικονόμηση σε σύγκριση με την αγορά μιας ολοκαίνουργιας συσκευής. Ο πιο οικονομικά αποδοτικός τρόπος αντικατάστασης μιας υπάρχουσας συσκευής είναι με ένα μεταχειρισμένο αντικείμενο και όχι με μια ολοκαίνουργια.

  • Η αγορά μιας μεταχειρισμένης συσκευής είναι πολύ φιλική προς το περιβάλλον. Καθώς οι συσκευές είναι ανακυκλωμένα προϊόντα, δεν απορρίπτονται σε χώρους υγειονομικής ταφής, επομένως συμβάλλουν στη μείωση των περιβαλλοντικών ζημιών.

  • Με όλα τα προϊόντα μας, έχετε έξι μήνες εγγύησης επιστροφής πίσω σε μας, οπότε εάν έχετε σφάλματα εντός αυτού του χρόνου, μπορούμε να επισκευάσουμε ή να αντικαταστήσουμε το αντικείμενό σας, δωρεάν.

  • Έχετε επίσης τη δυνατότητα να αναβαθμίσετε τη συσκευή σας σε εκτεταμένη εγγύηση, εάν αισθανθείτε την ανάγκη να το προσθέσετε στον υπολογιστή σας, το οποίο σας δίνει ηρεμία, σε περίπτωση που προκύψει βλάβη μετά την αγορά.


  Τι να λάβετε υπόψη


  Μειονεκτήματα:
  Το κύριο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι ότι η συσκευή σας δεν θα είναι νέα. Έτσι, ανάλογα με τον βαθμό που θα επιλέξετε, θα μπορούσε να έχει μικρές  γρατζουνιές ή άλλα σημάδια φθοράς. Επίσης, δεν θα έχει κανένα από τα αυθεντικά αξεσουάρ, αλλά θα είναι πλήρως λειτουργικό και έτοιμο για την επόμενη ζωή του μαζί σας!

  • Καθώς το στοιχείο σας θα είχε χρησιμοποιηθεί από κάποιον άλλο, δεν μπορούμε πάντα να εγγυηθούμε την κατάσταση των εξαρτημάτων. Οι δοκιμές που εκτελούμε μπορούν μόνο να πάρουν τόσα πολλά, αλλά θα εξακολουθήσουν να είναι σε πλήρη κατάσταση λειτουργίας.

  • Οι μπαταρίες φορητού υπολογιστή, κινητού και tablet μπορούν να χάσουν την ικανότητά τους να διατηρούν πλήρη φόρτιση με την πάροδο του χρόνου. Έτσι, εάν η ανακαινισμένη συσκευή που αγοράζετε ήταν σε ενεργή χρήση για ένα ή δύο χρόνια, θα μπορούσε να έχει μικρότερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας από μια ολοκαίνουργια μονάδα.

  • Είναι απίθανο να βρείτε τους φορητούς υπολογιστές τελευταίας γενιάς που είναι διαθέσιμοι ως ανακατασκευές, αλλά θα εξακολουθούν να είναι περισσότερο από ικανοί για την εκτέλεση των πιο πρόσφατων εφαρμογών.


     ΠΗΓΗ: E-BYTE.GR


  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

  Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


  Μοιραστείτε αυτό το θέμα

  Url
  BBcode
  HTML

  Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή. Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης