thegreeksenergy.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Advertisement
Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

• ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ LINK HTML

+3
    Θάλεια
    Paulos
    thrall
    7 απαντήσεις

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]  

Δημοσίευση: 1 ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ LINK HTML - Σελίδα 2 Empty ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ LINK HTML Σαβ 27 Αυγ - 0:54

thrall

thrall
    Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ.
    ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΣΕ ΕΝΑ SITE-TRACKER ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΕΝΑ ΑΒΑΤΑΡ.

ΣΑΝ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ COPY ΤΟ LINK ΜΕ ΤΟ URL ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ SITE ΕΚΑΝΑ ΤΟ LINK ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ HTML.

ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ SITE (ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ FORUM ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ , ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΚΛΠ.)

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΘΑ ΕΚΤΙΜΗΣΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ.

Δημοσίευση: 26 ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ LINK HTML - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ LINK HTML Σαβ 27 Αυγ - 2:04

twerk

Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    αν ειναι σιτε με νεα και τετοια μπορει να μην απαντανε αλλα τα σιτε με τα τορρεντ και γενικα αυτα που ειναι παρανομα και κατεβαζεις αυτοι βοηθανε . εμενα σε οτι τους στελνω με βοηθανε

Δημοσίευση: 27 ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ LINK HTML - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ LINK HTML Σαβ 27 Αυγ - 2:06

Θάλεια

Θάλεια
    Administrator

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Οκ Παναγιωτη ισως να εχεις και δικιο εγω δεν ασχολουμε με tracker εκτος και αν δεν εισαι απλο μελος και εισαι τιποτα απο τους uploader.
    Ασχετο βεβαια αλλα εμεις απανταμε σε ολα και σε ολους οτι αφορα τα πμ.Οκ δεν λεω κατι αλλο γιατι θα βγουμε off :D ας το δοκιμασει και αυτο αν μπορει.

https://www.thegreeksenergy.com/forum

Δημοσίευση: 28 ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ LINK HTML - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ LINK HTML Σαβ 27 Αυγ - 2:17

twerk

Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    οκ ας το δοκιμάσει και ας μας πει :D

Δημοσίευση: 29 ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ LINK HTML - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ LINK HTML Σαβ 27 Αυγ - 11:21

thrall

thrall
    Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
    ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ,ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΠΩΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟ ΑΒΑΤΑΡ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΤΗΣΩ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΥΜΠΙ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ(ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΩ ΔΙΑΦΟΡΑ) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΚΟΛΛΗΜΑ ΤΟΥ ACCOUNT ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΤΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ.

Δημοσίευση: 30 ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ LINK HTML - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ LINK HTML Σαβ 27 Αυγ - 11:27

twerk

Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    λογικά το σιτε θα εχει καποιο φορυμ μπες για φτιαξε ενα θεμα με το προβλημα σου

Δημοσίευση: 31 ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ LINK HTML - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ LINK HTML Σαβ 27 Αυγ - 11:38

thrall

thrall
    Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΠΟ ΘΕΣΕΙΣ...ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ...

Δημοσίευση: 32 ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ LINK HTML - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ LINK HTML Σαβ 27 Αυγ - 11:46

thrall

thrall
    Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    ΦΙΛΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
    ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΠΜ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΑΠΟ ΤΑ POSTS ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΔΩ.ΤΟ ΣΑΙΤ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΝΤΩΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΝΟΙΞΕ.

Δημοσίευση: 33 ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ LINK HTML - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ LINK HTML Σαβ 27 Αυγ - 12:57

constantinos

constantinos
    Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Να σε ρωτήσω κάτι γιατί σε όλα ποστ σου γράφεις με κεφαλαία? Θα σε παρακαλέσω να γράφεις με μικρά γράμματα αν είναι ευκολο γιατί στην γλωσσά του Internet κεφάλαια=φωνές

Δημοσίευση: 34 ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ LINK HTML - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ LINK HTML Σαβ 27 Αυγ - 13:20

Θάλεια

Θάλεια
    Administrator

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    θα συμφωνουσα με τον Κωνσταντινο απο πανω αν σε βολευει να γραφεις οπως
    μπορεις βεβαια με μικρα γραμματα γιατι και τα κεφαλαια ειναι οπως το
    λεει και ο Κωνσταντινος και δεν φαινονται και πολυ ωραιο να γραφει ο
    αλλος με κεφαλαιο.

Γιατι δεν κανεις εναν νεο λογαριασμο να τελειωνεις αφου αυτος που εχεις τωρα δεν μπορεις να κανεις οπως λες απολυτος τιποτα?νομιζω θα ηταν καλυτερο απο ολα αφου δεν μπορεις να ανοιξεις νεο θεμα να στειλεις σε καποιον εκει πμ να ζητησεις βοηθεια τοτε η καλυτερη λυση ειναι αυτη να φτιαξεις νεο λογαριασμο και οταν φταιξεις να μπεις να μιλησεις με καποιο απο το staff και να στο διορθωσουν το παλιο λογαριασμο σου.

https://www.thegreeksenergy.com/forum

Δημοσίευση: 35 ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ LINK HTML - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ LINK HTML Σαβ 27 Αυγ - 15:35

Diamanths

Diamanths
    Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Ζαλίστηκα λήγω με τόσα .... Λυπών 1 για το μέγεθος Control + την Βίλια από το ποντίκι
    2, Κανε ένα Down Adobe Flasy
    3,Αν Δεν Μπες στον Chrome και δες τα Σύνθετες επιλογές -> Ρυθμίσεις περιεχομένου.. και δες τα Cookies . και ολα τα άλλα .

Αν Πάλη τπτ κανε διαγραφή τον Chrome και ξανά κανε install .

Δημοσίευση: 36 ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ LINK HTML - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ LINK HTML Παρ 16 Δεκ - 8:58

sylvester73-alekoshacker

sylvester73-alekoshacker
    Banned

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ LINK HTML - Σελίδα 2 1_00210Thegreeksenergy

Forum:
    Δεν

είχαμε καμιά νέα απάντηση απο τον συγγραφέα και γι'αυτό το θέμα
    κλειδώνει.Ευχαριστούμε!Wink

Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα

Μοιραστείτε αυτό το θέμα

Url
    BBcode
    HTML

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή. Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης