thegreeksenergy.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Advertisement
Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

• +2
    ζωιρος
    mike13
    6 απαντήσεις

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]  

Δημοσίευση: 1 Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι - Σελίδα 2 Empty Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι Πεμ 20 Οκτ - 16:48

mike13

mike13
    Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :

Κατέβασα 1 παιχνίδι και όταν πάω να το ανοίξω μου λέει ότι
    GL_ARB_framebuffer_object. για 3d δεν βρέθηκε.
    Τι μπορώ να κάνω?
    Το παιχνίδι είναι ένα παιδικό το worms.

Δημοσίευση: 26 Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι - Σελίδα 2 Empty Απ: Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι Πεμ 20 Οκτ - 17:50

mike13

mike13
    Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Paulos έγραψε:Εχεις μνημη πανω απο 2?

Έχω 4.
    Για ρίξε πάλι μία ματιά εδώ
    https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/827/unled1qy.jpg/

Δημοσίευση: 27 Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι - Σελίδα 2 Empty Απ: Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι Πεμ 20 Οκτ - 17:53

Paulos

Paulos
    WebMaster

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Κανε μου μια χαρη δωσε μου μια εικονα ...πηγαινε ο υπολογιστης μου πατα σε ενα κενο ασπρο δεξι κλικ και ιδιοτητες και στειλε μου αυτες τις πληροφοριες...

Δημοσίευση: 28 Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι - Σελίδα 2 Empty Απ: Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι Πεμ 20 Οκτ - 17:55

mike13

mike13
    Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Paulos έγραψε:Ανοιξε το προγραμμα(οδηγο) της καρτας και βρες αν εχει καπου να λεει update...

Αυτός ο οδηγός της κάρτας που θα πρέπει να τον βρω. Στα αγγλίκά όμως διότι έχω XP Αγγλικά

Δημοσίευση: 29 Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι - Σελίδα 2 Empty Απ: Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι Πεμ 20 Οκτ - 17:56

mike13

mike13
    Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Paulos έγραψε:Κανε μου μια χαρη δωσε μου μια εικονα ...πηγαινε ο υπολογιστης μου πατα σε ενα κενο ασπρο δεξι κλικ και ιδιοτητες και στειλε μου αυτες τις πληροφοριες...

Ποιο αναλυτικά παρακαλώ. Μόλις πάτησα δεξί κλικ μου έβγαλε μπόλικες επιλογές. Ποια θέλεις.

Δημοσίευση: 30 Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι - Σελίδα 2 Empty Απ: Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι Πεμ 20 Οκτ - 17:57

Paulos

Paulos
    WebMaster

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Κανονικα πρεπει να εχεις περασει τον οδηγο...Αν δεν εχει περαστει ο οδηγος ισως φταιει και αυτο..Ο οδηγος λεγετε αν ειναι px asus λεγετε asus...

Δημοσίευση: 31 Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι - Σελίδα 2 Empty Απ: Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι Πεμ 20 Οκτ - 17:58

twerk

Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    που πηγε το κειμενο που εγραψα ?

Δημοσίευση: 32 Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι - Σελίδα 2 Empty Απ: Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι Πεμ 20 Οκτ - 17:58

Paulos

Paulos
    WebMaster

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    properties

Δημοσίευση: 33 Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι - Σελίδα 2 Empty Απ: Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι Πεμ 20 Οκτ - 17:59

mike13

mike13
    Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Μήπως λες αυτό?

Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι - Σελίδα 2 Unled1p.th

Δημοσίευση: 34 Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι - Σελίδα 2 Empty Απ: Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι Πεμ 20 Οκτ - 18:02

twerk

Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    έχεις κανει αναβάθμιση της κάρτας γραφικών ?
    κάτι λίπη απο την κάρτα γραφικών
    μάλλον πρέπει να κατεβάσεις drivers για 3D .... NVIDIA εχεις ?

Δημοσίευση: 35 Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι - Σελίδα 2 Empty Απ: Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι Πεμ 20 Οκτ - 18:02

Paulos

Paulos
    WebMaster

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Καταρχιν εχει πεσει μεγαλο πειραμα στο pc σου εχεις πραγματα τα οποια δεν θα επρεπε ασχετο!ΠΑμε παρακατω ζηταει pentium 4 kαι εχεις ΑΜD athlon...Επισης δεν ειμαι σιγουρος για αυτο δες και το update που σου λεω...

Δημοσίευση: 36 Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι - Σελίδα 2 Empty Απ: Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι Πεμ 20 Οκτ - 18:04

mike13

mike13
    Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    pana13giotis έγραψε:έχεις κανει αναβάθμιση της κάρτας γραφικών ?
    κάτι λίπη απο την κάρτα γραφικών

Ναι Nvidia έχω. Και στο control Panel το 3d μου το αναγνωρίζει μια χαρά. Όσο για τους drivers που λέτε, έχουν περαστεί. Συγκεκριμένα το εικονάκι τις Nvidia είναι πάντα δίπλα από το ρολόϊ, κάτω δεξία Smile

Δημοσίευση: 37 Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι - Σελίδα 2 Empty Απ: Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι Πεμ 20 Οκτ - 18:04

twerk

Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    χαχαχα ειχα ξεχασει να πατήσω αποστολη και εψαχνα το κειμενο που εγραψα Razz

Δημοσίευση: 38 Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι - Σελίδα 2 Empty Απ: Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι Πεμ 20 Οκτ - 18:06

mike13

mike13
    Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Paulos έγραψε:Καταρχιν εχει πεσει μεγαλο πειραμα στο pc σου εχεις πραγματα τα οποια δεν θα επρεπε ασχετο!ΠΑμε παρακατω ζηταει pentium 4 kαι εχεις ΑΜD athlon...Επισης δεν ειμαι σιγουρος για αυτο δες και το update που σου λεω...

Τι εννοείς πείραμα? Τι εννοείς έχω πράγματα τα οποία δεν θα έπρεπε να έχω? Και ότι ζητάει pentium 4 και έχω AMD athlon είναι κακό, καλό ή έτσι και έτσι?

Δημοσίευση: 39 Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι - Σελίδα 2 Empty Απ: Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι Πεμ 20 Οκτ - 18:08

twerk

Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    ποια έκδοση του opengl εχεις ?
    μπορεί να θέλει να κάνεις update τις ή να θέλει την καινούρια έκδοση που εχει βγει

Δημοσίευση: 40 Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι - Σελίδα 2 Empty Απ: Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι Πεμ 20 Οκτ - 18:09

mike13

mike13
    Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    pana13giotis έγραψε:

Αααααααα μπράβο. Τώρα κάπου πάμε σωστά. Πως γίνεται αυτό?

Δημοσίευση: 41 Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι - Σελίδα 2 Empty Απ: Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι Πεμ 20 Οκτ - 18:10

mike13

mike13
    Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    pana13giotis έγραψε:ποια έκδοση του opengl εχεις ?
    μπορεί να θέλει να κάνεις update τις ή να θέλει την καινούρια έκδοση που εχει βγει

Που μπορώ να δω ποια έκδοση έχω?

Δημοσίευση: 42 Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι - Σελίδα 2 Empty Απ: Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι Πεμ 20 Οκτ - 18:11

Paulos

Paulos
    WebMaster

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Εχεις βαλει λειτουργικο συστημα xp ή εχεις βρει "φτιαγμενα xp" ή εχεις περασει στα xp προγραμμα που τα κανει ετσι οπως τα εχεις?Οσο για το pentium 4 εννοειται ειναι καλυτερος επεξεργαστης απο αυτον που εχεις αλλα δεν ξερω αν ειναι αυτη η αιτια...αν και ζηταει p4..Προσπαθησε να κανεις ενα update αν δεν το βρεις θα σου πω προγραμμα..

Δημοσίευση: 43 Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι - Σελίδα 2 Empty Απ: Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι Πεμ 20 Οκτ - 18:12

twerk

Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Paulos έγραψε:Εχεις βαλει λειτουργικο συστημα xp ή εχεις βρει "φτιαγμενα xp" ή εχεις περασει στα xp προγραμμα που τα κανει ετσι οπως τα εχεις?Οσο για το pentium 4 εννοειται ειναι καλυτερος επεξεργαστης απο αυτον που εχεις αλλα δεν ξερω αν ειναι αυτη η αιτια...αν και ζηταει p4..Προσπαθησε να κανεις ενα update αν δεν το βρεις θα σου πω προγραμμα..

όντος ήταν περίεργα στις photo ... μάλλον πειραγμένα είναι

Δημοσίευση: 44 Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι - Σελίδα 2 Empty Απ: Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι Πεμ 20 Οκτ - 18:15

mike13

mike13
    Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Paulos έγραψε:Εχεις βαλει λειτουργικο συστημα xp ή εχεις βρει "φτιαγμενα xp" ή εχεις περασει στα xp προγραμμα που τα κανει ετσι οπως τα εχεις?Οσο για το pentium 4 εννοειται ειναι καλυτερος επεξεργαστης απο αυτον που εχεις αλλα δεν ξερω αν ειναι αυτη η αιτια...αν και ζηταει p4..Προσπαθησε να κανεις ενα update αν δεν το βρεις θα σου πω προγραμμα..

Στον υπολογιστή έχω XP όπως είπα. Όλα τα άλλα που λές περί φτιαγμένα xp και πρόγραμμα δεν κταλαβαίνω τι εννοείς
    Τώρα για το update ξαναρωτάω πως γίνεται στην κάρτα γραφικών.
    Όσο για τον επεξεργαστή δεν ήξερα την διαφορά τους, οπότε ευχαριστώ που μου την είπες.

Δημοσίευση: 45 Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι - Σελίδα 2 Empty Απ: Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι Πεμ 20 Οκτ - 18:16

twerk

Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    κάνεις καθόλου ενημερώσεις στο pc ?

Δημοσίευση: 46 Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι - Σελίδα 2 Empty Απ: Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι Πεμ 20 Οκτ - 18:17

mike13

mike13
    Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    pana13giotis σε ρώτησα και ποιο πάνω. Πως μπορώ να δω τι έκδοση έχω opengl που αναφέρεις.

Δημοσίευση: 47 Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι - Σελίδα 2 Empty Απ: Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι Πεμ 20 Οκτ - 18:17

Paulos

Paulos
    WebMaster

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Τεσπα απλα θελω να σου πω οτι το λειτουργικο συστημα που εχεις η δεν ειναι xp ή εχεις περασει προγραμμα το οποιο επιβαρυνεις το συστημα και τη registry επισης..Τωρα για το update πρεπει να βρεις τον οδηγο αν δεν το βρισκεις δωσμου λιγο χρονο να σου δωσω προγραμμα να το βρεις αυτοματα..

Δημοσίευση: 48 Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι - Σελίδα 2 Empty Απ: Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι Πεμ 20 Οκτ - 18:18

mike13

mike13
    Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Αν εννοείς update. κάνει συνέχεια μόνο του και εγώ μόνο πατάω την επανεκκίνηση που ζητάει μετά. Smile

Δημοσίευση: 49 Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι - Σελίδα 2 Empty Απ: Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι Πεμ 20 Οκτ - 18:19

Paulos

Paulos
    WebMaster

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Οχι πατα προγραμματα(programms) και δες εκει αν βρεις καποιο προγραμμα με την ονομασια της καρτα σου...

Δημοσίευση: 50 Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι - Σελίδα 2 Empty Απ: Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι Πεμ 20 Οκτ - 18:21

mike13

mike13
    Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Paulos έγραψε:Τεσπα απλα θελω να σου πω οτι το λειτουργικο συστημα που εχεις η δεν ειναι xp ή εχεις περασει προγραμμα το οποιο επιβαρυνεις το συστημα και τη registry επισης..Τωρα για το update πρεπει να βρεις τον οδηγο αν δεν το βρισκεις δωσμου λιγο χρονο να σου δωσω προγραμμα να το βρεις αυτοματα..

Xp έχω. Δεν μπορώ να καταλάβω πως θα έπρεπε να ήταν που λέτε.
    Όσο για το updateθα το εκτιμούσα αν μου έδινες κάτι να το κάνω, φαντάζομαι ότι θα είναι update της κάρτας.
    Για αυτό με το registry είναι κακό? Θα πρέπει να κάνω κάτι?

Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα

Μοιραστείτε αυτό το θέμα

Url
    BBcode
    HTML

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή. Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης