thegreeksenergy.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Advertisement
Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

• +2
    ζωιρος
    mike13
    6 απαντήσεις

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]  

Δημοσίευση: 1 Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι - Σελίδα 3 Empty Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι Πεμ 20 Οκτ - 16:48

mike13

mike13
    Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :

Κατέβασα 1 παιχνίδι και όταν πάω να το ανοίξω μου λέει ότι
    GL_ARB_framebuffer_object. για 3d δεν βρέθηκε.
    Τι μπορώ να κάνω?
    Το παιχνίδι είναι ένα παιδικό το worms.

Δημοσίευση: 51 Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι - Σελίδα 3 Empty Απ: Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι Πεμ 20 Οκτ - 18:23

mike13

mike13
    Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Paulos έγραψε:Οχι πατα προγραμματα(programms) και δες εκει αν βρεις καποιο προγραμμα με την ονομασια της καρτα σου...

Την κάρτα γραφικών δεν την βρίσκω στα programms. Μόνο κάτω στο ρολόϊ

Δημοσίευση: 52 Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι - Σελίδα 3 Empty Απ: Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι Πεμ 20 Οκτ - 18:25

Paulos

Paulos
    WebMaster

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Ετσι Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι - Σελίδα 3 Windows_XP_properties

Αν δεν σου κολλαει ο pc και γενικα δεν σου κανει νουμερα μην κανεις τιποτα αν ομως ναι format και βαλε τα κανονικα!Δωσμου λιγο χρονο και στο δινω..

Δημοσίευση: 53 Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι - Σελίδα 3 Empty Απ: Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι Πεμ 20 Οκτ - 18:27

mike13

mike13
    Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Paulos έγραψε:Ετσι Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι - Σελίδα 3 Windows_XP_properties

Αν δεν σου κολλαει ο pc και γενικα δεν σου κανει νουμερα μην κανεις τιποτα αν ομως ναι format και βαλε τα κανονικα!Δωσμου λιγο χρονο και στο δινω..

Αααααααααααααα αυτό λες. Λοιπόν και εμένα έτσι μου ήταν. ώσπου μία μέρα πριν 2 μήνες περίπου σε ένα update της Microsoft μου έγιναν όπως έιδες. Και παρόλα αυτά, συνεχίζει και μου κάνει update Κανονικά Smile

Δημοσίευση: 54 Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι - Σελίδα 3 Empty Απ: Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι Πεμ 20 Οκτ - 18:29

mike13

mike13
    Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Τελικά pana13giotis θα μου πεις πως βλέπω την έκδοση του opengl?

Δημοσίευση: 55 Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι - Σελίδα 3 Empty Απ: Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι Πεμ 20 Οκτ - 18:37

Paulos

Paulos
    WebMaster

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι - Σελίδα 3 Screen54

Αποκλειεται να ειναι update της microsoft αυτο :D ...σε λιγακι σου δινω το προγραμμα...

Δημοσίευση: 56 Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι - Σελίδα 3 Empty Απ: Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι Πεμ 20 Οκτ - 18:39

mike13

mike13
    Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Paulos έγραψε:Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι - Σελίδα 3 Screen54

Αποκλειεται να ειναι update της microsoft αυτο :D ...σε λιγακι σου δινω το προγραμμα...

Χμ. Μάλιστα.

Δημοσίευση: 57 Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι - Σελίδα 3 Empty Απ: Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι Πεμ 20 Οκτ - 18:51

Paulos

Paulos
    WebMaster

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση: 58 Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι - Σελίδα 3 Empty Απ: Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι Πεμ 20 Οκτ - 18:53

twerk

Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    ψαξε στην καρτα γραφικών εγω δεν εχω το opengl δεν ξερω απλα στο error ελεγε κατι για opengl

Δημοσίευση: 59 Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι - Σελίδα 3 Empty Απ: Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι Πεμ 20 Οκτ - 18:58

mike13

mike13
    Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Paulos έγραψε:Δες εδω https://www.thegreeksenergy.com/t37052-topic#101152

Για να δούμε. Ελπίζω να πετύχει.

Δημοσίευση: 60 Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι - Σελίδα 3 Empty Απ: Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι Πεμ 20 Οκτ - 19:00

Paulos

Paulos
    WebMaster

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Μακαρι φιλε μου...

Δημοσίευση: 61 Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι - Σελίδα 3 Empty Απ: Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι Πεμ 20 Οκτ - 19:05

mike13

mike13
    Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Paulos έγραψε:Μακαρι φιλε μου...

Το κατέβασα.
    Το εγκατέστησα.
    Έκανα λογαριασμό
    Μου έδειξε ότι η κάρτα γραφικών θέλει update
    ΑΛΛΑ μου λέει να γίνω pro για να μου κάνει download. Τίποτα άλλο παίζει?

Δημοσίευση: 62 Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι - Σελίδα 3 Empty Απ: Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι Πεμ 20 Οκτ - 19:10

Paulos

Paulos
    WebMaster

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Δεν σου κανει update??

Δημοσίευση: 63 Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι - Σελίδα 3 Empty Απ: Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι Πεμ 20 Οκτ - 19:14

Paulos

Paulos
    WebMaster

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση: 64 Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι - Σελίδα 3 Empty Απ: Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι Πεμ 20 Οκτ - 19:17

mike13

mike13
    Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Paulos έγραψε:Δεν σου κανει update??
    Ότι και να πατήσω μου λέει να γίνω pro.
    Αλλά ξέρεις κάτι. Εδώ και 3 ώρες προσπάθώ να βρω άκρη για το γ.........παίχνιδο
    Θα το σβήσω και να πάει να γ.........
    Ευχαριστώ πολύ πάντως για τον χρόνο που διέθεσες, αν και πιστεύω ότι αν έβρισκα αυτό το GL_ARB_framebuffer_object θα ήταν όλα καλά.
    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλους για το χρόνο που διαθέσατε.

Δημοσίευση: 65 Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι - Σελίδα 3 Empty Απ: Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι Πεμ 20 Οκτ - 19:19

Paulos

Paulos
    WebMaster

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    χαχαχαχα χωστα σε παω!!Οτι νομιζεις φιλε μου ελπιζω να βρεις ακρη.. απλα αν θελεις βαλε τα 7 ή περιμενε τα 8....βγαλτα αυτα...

Δημοσίευση: 66 Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι - Σελίδα 3 Empty Απ: Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι Πεμ 20 Οκτ - 19:23

mike13

mike13
    Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Paulos έγραψε:χαχαχαχα χωστα σε παω!!Οτι νομιζεις φιλε μου ελπιζω να βρεις ακρη.. απλα αν θελεις βαλε τα 7 ή περιμενε τα 8....βγαλτα αυτα...

Δυστυχώς όταν είσαι πατέρας και το παιχνίδι που κατεβάζεις είναι για τα παιδιά σου, βρίσκεις τέτοια υπομονή να βρεις την άκρη που εκπλήσεις τον εαυτό σου. Εγώ αυτό έπαθα όταν συνηδητοποίησα ότι 3 ώρες πολεμάω να βρω άκρη για το worms. Οπότε θα βρω στην κόρη μου κάτι άλλο να παίξει. (Εξάλου την ποιο πολλή ώρα ήταν δίπλα μου και μου είχε πάρει τα αυτιά Smile xaxaxa)
    Και ακόμη για μία φορά σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου.

Δημοσίευση: 67 Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι - Σελίδα 3 Empty Απ: Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι Πεμ 20 Οκτ - 19:28

Paulos

Paulos
    WebMaster

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Τιποτα φιλε μου και τοι θελεις εδω ειμαστε καλα να κατεβαζεις free προγραμματα και τα games να τα αγοραζεις...τωρα για το λειτουρικο συστημα..... Neutral

Δημοσίευση: 68 Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι - Σελίδα 3 Empty Απ: Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι Πεμ 20 Οκτ - 19:36

twerk

Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    χαχαχα πειρατεία!! πειρατεία!! ολε ολε !!! χαχαχαχαχ Razz

Δημοσίευση: 69 Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι - Σελίδα 3 Empty Απ: Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι Πεμ 27 Οκτ - 21:45

enfoz

enfoz
    Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Ανανέωση τους drivers standar 100% σου βρήκα εδώ τους drivers για update κατέβασε το εδώ
    Κώδικας:
    http://www.pcpitstop.com/drivers/download/NVIDIA~GeForce~8600~GTS.html

Δημοσίευση: 70 Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι - Σελίδα 3 Empty Απ: Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι Σαβ 29 Οκτ - 1:17

Θάλεια

Θάλεια
    Administrator

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Θα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι - Σελίδα 3 34nscacThegreeksenergy Forum:Δεν απαντήθηκε τόσες μέρες λογικά το πρόβλημα θα λύθηκε κλειδώνειΘα ήθελα μία βοήθεια για 1 παινχίδι - Σελίδα 3 2j4t5a8.Ευχαριστούμε!Wink

https://www.thegreeksenergy.com/forum

Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα

Μοιραστείτε αυτό το θέμα

Url
    BBcode
    HTML

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή. Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης