thegreeksenergy.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Advertisement
Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

• 3 απαντήσεις

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]  

Δημοσίευση: 1 Το SQL δεν αναγνώριση Ελληνικά - Σελίδα 2 Empty Το SQL δεν αναγνώριση Ελληνικά Τετ 20 Φεβ - 17:58

vagelis199

vagelis199
    Games Team

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :

Έχω πάλι το ίδιο πρόβλημα με πριν, δηλαδή πριν το html δεν έδειχνε τα ελληνικά οποτε ο παύλος m έστειλε ένα code, τώρα το sql η το php δεν αναγνωρίζει τα ελληνικά δεν ξέρω πιο από τα δυο μπορεί κάποιος να με βοηθήσει (blog posts)

Το SQL δεν αναγνώριση Ελληνικά - Σελίδα 2 FD

http://www.oe-games.com

Δημοσίευση: 26 Το SQL δεν αναγνώριση Ελληνικά - Σελίδα 2 Empty Απ: Το SQL δεν αναγνώριση Ελληνικά Παρ 1 Μαρ - 17:12

Paulos

Paulos
    WebMaster

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    jdm το ιδιο εδωσα και εγω κανονικα με αυτο πρεπει να σου δουλευει..

Δημοσίευση: 27 Το SQL δεν αναγνώριση Ελληνικά - Σελίδα 2 Empty Απ: Το SQL δεν αναγνώριση Ελληνικά Παρ 1 Μαρ - 18:07

jdm

jdm
    Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    ναι απλα για να ανγνωριση η php utf8 τα αρχεια πρπει να ειναι σωσμενα utf8

Δημοσίευση: 28 Το SQL δεν αναγνώριση Ελληνικά - Σελίδα 2 Empty Απ: Το SQL δεν αναγνώριση Ελληνικά Παρ 1 Μαρ - 18:08

jdm

jdm
    Senior Member

Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    η βαση σε τη κωδικοποιηση ειναι ?

Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα

Μοιραστείτε αυτό το θέμα

Url
    BBcode
    HTML

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή. Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης